Η εμπειρία καλύτερα να φαίνεται από τη στάση ζωής παρά από τις... ρυτίδες

03.10.2019
Η εμπειρία καλύτερα να φαίνεται από τη στάση ζωής παρά από τις... ρυτίδες
Ου γαρ έρχεται μόνον, ως γνωστόν. Και, φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ωστόσο δεν σημαίνει κιόλας ότι η ζωή του καθενός μετριέται με τα σημάδια που έχει στο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται, τουλάχιστον, να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα γίνονται γρήγορα. Όλα και όλοι τρέχουν. Με τρελούς ρυθμούς, μάλιστα. Κι εμείς τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα. Κλισέ; Μπορεί. Γεγονός, όμως, είναι ότι κάποια στιγμή κοιτάζουμε στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας.

Ο μόνος τρόπος για να προλάβουμε μια τέτοια, όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση, είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορούμε.

Η φροντίδα αυτή ξεκινά από το "μέσα" μας, εξασφαλίζοντας με όποιο κόστος λίγο χρόνο για εμάς, λίγη ηρεμία, μια ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, ή -γιατί όχι- μια ευκαιρία να μην κάνουμε απολύτως τίποτα!

Σίγουρα όμως ιδιαίτερο ρόλο παίζει και η φροντίδα του... "έξω" μας! Ξεκινώντας, μάλιστα, από το πρόσωπό μας, το οποίο οφείλουμε να τρέφουμε με τον καλύτερο τρόπο. Όπως, εξάλλου, το μυαλό και το σώμα μας.

Τα καλά νέα είναι ότι στη "φαρέτρα" της ρουτίνας ομορφιάς μας έχουμε πια ολόκληρο "οπλοστάσιο" ώστε να πετύχουμε το πιο ολοκληρωμένο και ορατό αποτέλεσμα.

Η σωστή φροντίδα, λοιπόν, ξεκινά από την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούμε. Κρέμα που επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες του δικού μας δέρματος, πάντα στη βάση δύο βασικών αξόνων: την ενυδάτωση και την αντιγήρανση.

Θέλουμε την ωριμότητα να "γράφει" στις πράξεις, στη στάση ζωής μας, στα όσα λέμε, στο βλέμμα μας, αλλά όχι επάνω στο πρόσωπό μας. Τις αγαπάμε τις ρυτίδες μας, αλλά δεν χρειάζεται να είναι πολλές!

Αφού, λοιπόν, επιλέξουμε την κρέμα που μας ταιριάζει και καταλήξουμε στο τέλειο για εμάς, της δίνουμε και μία έξτρα "ώθηση" για να μας επιστρέψει τα μέγιστα. Πώς; Συνδυάζοντάς τη με το κατάλληλο cream booster, ένα νέο, καινοτόμο προϊόν που ήρθε για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην περιποίηση προσώπου.

"Μα καλά", θα αναρωτηθεί κανείς, "Όλα τα πρόσωπα δεν είναι ίδια. Οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν". Και έτσι είναι. Υπάρχει όμως ο ιδανικός συνδυασμός για την κάθε περίπτωση. Ένας συνδυασμός που μπορεί να κάνει το τέλειο, τελειότερο. Mε ένα μικρό... boost.

Για να βρούμε, λοιπόν, αυτόν που αντιστοιχεί στη δική μας, ας κάνουμε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να "παίξουμε το παιχνίδι" που έχει ετοιμάσει η Frezyderm. Το αποτέλεσμα θα το δούμε στον καθρέφτη! Και θα μας αρέσει!

FrezydermPerfection λοιπόν, γιατί αξίζουμε το τελειότερο και τώρα μπορούμε να το έχουμε.