Demi Moore: Έτσι κάνει τα 56 της χρόνια να μοιάζουν... 36

26.09.2019
Demi Moore: Έτσι κάνει τα 56 της χρόνια να μοιάζουν... 36
Η νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης που βοηθά τη διάσημη ηθοποιό να παραμένει ...αψεγάδιαστη.

Η Demi Moore φωτογραφήθηκε πρόσφατα γυμνή για το τεύχος Οκτωβρίου του Harper's Bazaar και έκανε τους πάντες να παραμιλούν για το πόσο υπέροχο δέρμα και κορμί έχει η ηθοποιός στα 56 της χρόνια.

Δες και αυτό: Νερό φεγγαριού: Το μυστικό της ομορφιάς της Victoria Beckham

«Τα βγάζω όλα για το τεύχος Οκτωβρίου» έγραψε στο Instagram η ηθοποιός αναρτώντας το εξώφυλλο και δύο ακόμα φωτογραφίες του Mariano Vivanco για το Harper's Bazaar.

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus 💗 Photos by @marianovivanco.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις 12 Σεπ, 2019 στις 5:31 πμ PDT


Μαζί με την αποκαλυπτική φωτογράφιση, η ηθοποιός έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της, συμμετέχοντας στο καθιερωμένο project #GoToBedWithMe του Harper's Bazaar, δείχνοντας step by step πώς περιποιείται την επιδερμίδα της πριν πέσει για ύπνο, προκειμένου να τη διατηρεί καθαρή και λαμπερή.

Το μότο της όσον αφορά τη skincare; «Less is more» και συνεχίζει: «ένα από τα πράγματα που έχουν σώσει την επιδερμίδα μου είναι το Make Up Eraser, ένα πανάκι καθαρισμού επαναχρησιμοποιήσιμο που αφαιρεί το μακιγιάζ απλά με νερό, χωρίς να χρειάζεται κάποιο άλλο προϊόν. «Έχω υπερευαίσθητη επιδερμίδα γι' αυτό δε χρησιμοποιώ τίποτε που να έχει άρωμα» λέει χαρακτηριστικά, αφαιρώντας το μακιγιάζ της.

Αυτό το είδες; Μήπως η ενυδατική σου δεν είναι κατάλληλη για το δέρμα σου;

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως έχει δύο προϊόντα καθαρισμού, που χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Στη συνέχεια, απλώνει στην επιδερμίδα της το serum προκειμένου να την τονώσει και την ενυδατική της, την οποία πρώτα εφαρμόζει στα χέρια και το ντεκολτέ της και έπειτα στο πρόσωπό της. Προσθέτει μερικές σταγόνες από ένα ενυδατικό έλαιο προσώπου, πλούσιο σε βιταμίνες A, C, D, E και κάνει ανοδικές κινήσεις μασάζ για σύσφιξη και ανάπλαση με μία κρυστάλλινη πέτρα σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού της, τονώνοντας την μικροκυκλοφορία του αίματος.

Διάβασε επίσης: Τα βήματα για λαμπερή επιδερμίδα όλη τη μέρα

Όσο για το καλύτερο αντιγηραντικό μυστικό της; Το χαμόγελό της!