Τα 4 trends αισθητικών επεμβάσεων που θα δούμε το 2020

19.10.2019
Τα 4 trends αισθητικών επεμβάσεων που θα δούμε το 2020
Ο Dr Simon Ourian αποκαλύπτει τις προβλέψεις του

Είτε είσαι fan είτε όχι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πλαστική χειρουργική είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Η Αμερικανική Ακαδημία Προσώπου και Επανορθωτικής Χειρουργικής (AAFPRS) διαπίστωσε ότι το 2018, το 72% των πλαστικών χειρούργων είδε αύξηση των ενέσιμων ή των χειρουργικών επεμβάσεων σε ασθενείς ηλικίας κάτω των 30 ετών.

Δες και αυτό: Διάβασε τις ρυτίδες σου: Τι αποκαλύπτει για εσένα το πρόσωπό σου

Ο πλαστικός χειρουργός από το Beverly Hills Dr. Simon Ourian μοιράζεται όσα πρόκειται να δούμε το 2020.

Φυσικό αποτέλεσμα
Ακόμη και αν ακούς τον όρο "πλαστική χειρουργική" και σκέφτεσε ένα υπερβολικά "τέλειο" πρόσωπο, ο Dr. Ourian λέει ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς του αναζητούν μια πιο φυσική εμφάνιση. Αντί να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπό τους ή το σώμα τους, ζητούν βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά τους. "Πριν από μερικά χρόνια, οι άνθρωποι ήθελαν να έχουν δραματικές βελτιώσεις. Τώρα οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι το λίγο είναι καλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο μοιάζουν με τους εαυτούς τους, αλλά και με μια πιο φιλτραρισμένη Instagram εκδοχή.

Αυτό το είδες; Όσα πρέπει να ξέρεις για την προσθετική χειλιών

Υπέρηχοι και ραδιοφωνικές συχνότητες
Η διαδικασία γήρανσης, σε συνδυασμό με τη βαρύτητα, καθιστά αναπόφευκτη την χαλάρωση του δέρματος. Επιπλέον, αν παίρνεις και χάνεις βάρος, αυτό επίσης συμβάλλει στη χαλάρωση του δέρματος. "Ένα από τα προβλήματα με τη γήρανση είναι το γεγονός ότι καταλήγουμε με περισσότερο δέρμα από όσο χρειαζόμαστε και μέχρι τώρα το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να κόψουμε ένα κομμάτι του δέρματος ή να κάνουμε μια ανύψωση. Ευτυχώς, τώρα υπάρχουν ενεργειακές συσκευές που δημιουργούν αρκετή θερμότητα στο δέρμα που μπορεί να προκαλέσει τη συρρίκνωση του δέρματος".

Φίλτρα που μοιάζουν με δέρμα
Τα ενέσιμα που αντικαθιστούν τον χαμένο όγκο και βελτιώνουν τα περιγράμματα του προσώπου περιλαμβάνουν τυπικά ένα υγραντικό όπως το υαλουρονικό οξύ. Αλλά υπάρχουν νέα υλικά που θα κυκλοφορήσουν το 2020 που θα μιμούνται καλύτερα την υφή του δέρματός. Ο Ourian λέει: "Είναι καλύτερα σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε διάφορα μέρη του προσώπου και υπάρχουν μερικά που πραγματικά έχουν την τάση να ενεργούν σαν την επέκταση των οστών. Επίσης, διαρκούν περισσότερο από τρία ή τέσσερα χρόνια, σε αντίθεση με ένα ή δύο - πράγμα που σημαίνει μικρότερο κόστος για τον πελάτη."

Διάβασε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το microblading

Τα νήματα έκαναν τον κύκλο τους
Εάν δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις τάσεις της πλαστικής χειρουργικής, τότε πιθανότατα θα έχεις ακούσει για τα προσωρινά ράμματα που εισάγονται κάτω από το δέρμα και τα οποία δημιουργούν μια ορατή ανύψωση και προτρέπουν την πρόσθετη παραγωγή κολλαγόνου. Λόγω του μειωμένου χρόνου επούλωσης, θεωρούνται από μερικούς ως μια ιδανική εναλλακτική λύση, αλλά ο Ourian αισθάνεται ότι δεν έχουν αποδώσει αποτελέσματα που αξίζουν την προβολή τους.