4 tips φθινοπωρινής περιποίησης από την αισθητικό της Chrissy Teigen

18.10.2019
4 tips φθινοπωρινής περιποίησης από την αισθητικό της Chrissy Teigen
Μπορείς και εσύ να αποκτήσεις το υπέροχο δέρμα του μοντέλου

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, και πιο συγκεκριμένα όταν έρχεται το φθινόπωρο, μπορεί και εσύ να έχεις αναρωτηθεί τι τύπο ενυδατικής κρέμας είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις.

Δες και αυτό: Μια celebrity αισθητικός εξηγεί πώς μπορείς να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα εν μία νυκτί

Στην ερώτηση αυτή, και σε πολλές άλλες, απαντά η Shani Darden, η οποίος συνεργάζεται με τις Chrissy Teigen, Rosie Huntington-Whiteley και Jessica Alba, μεταξύ άλλων.

"Όταν ο καιρός αλλάζει και γίνεται πιο κρύος, οι γυναίκες συνήθως παραπονιούνται ότι το δέρμα τους είναι πραγματικά ξηρό", εξηγεί. "Για μερικούς ανθρώπους με φυσικά ξηρό δέρμα, απλώς δεν παράγουν αρκετά από τα φυσικά έλαιά. Αλλά για κάποιον με λιπαρή επιδερμίδα που αρχίζει να αισθάνεται ξηρότητα, είναι συνήθως επειδή χρησιμοποιούν τόσα πολλά προϊόντα που είναι σκληρά και το δέρμα τους δεν μπορεί να κρατήσει την ενυδάτωση."

Πώς θα καταφέρουμε λοιπόν να αρχίσουμε να έχουμε ξανά λαμπερό δέρμα; Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές της Darden για την περιποίηση της φροντίδας του δέρματος το Φθινόπωρο.

Χρησιμοποίησε σέρουμ
"Με πραγματικά ξηρό δέρμα, μπορείς να "γλυτώσεις" με μια βαρύτερη ενυδατική κρέμα, αλλά για όλους τους άλλους - άτομα με λιπαρό δέρμα ή άτομα που έχουν προβλήματα με το δέρμα τους - δεν υπάρχουν πολλές βαριές ενυδατικές που δεν φράζουν τους πόρους. Μπορείς να προσθέσεις στη ρουτίνα σου έναν ορό υαλουρονικού οξέος με βάση την αλόη πριν από την ενυδάτωσή σου.

Αυτό το είδες; Πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τη θαυματουργή μάσκα προσώπου από κουρκουμά και μέλι

Κάνε απολέπιση!
"Μπορεί να νομίζεις ότι η απολέπιση θα στεγνώσει το δέρμα σου περισσότερο, αλλά ποτέ δεν θα ενυδατωθείς αν τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας σου είναι νεκρά κύτταρα. Κάνε απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα, αλλά ρύθμισε την ανάλογα με το πώς αντιδρά το δέρμα σου."

...αλλά μην το παρακάνεις
"Ξέρεις ότι κάνεις υπερβολική απολέπιση όταν το δέρμα σου είναι ερεθισμένο και κόκκινο, ή ίσως αρχίσεις να βγάζεις σπυράκια. Ακόμα και αν εφαρμόσεις ένα προϊόν, το δέρμα σου θα καεί."

Αγόρασε έναν υγραντήρα
"Εάν έχεις έναν υγραντήρα στην κρεβατοκάμαρά σου, θα κάνει μεγάλη διαφορά!"

Διάβασε επίσης: Το κόλπο με το τσάι που θα διώξει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου