Nicole Kidman: Αυτό είναι το μυστικό του τέλειου δέρματος της στα 52 της χρόνια

30.10.2019
Nicole Kidman: Αυτό είναι το μυστικό του τέλειου δέρματος της στα 52 της χρόνια
Αν έχεις δει τη Nicole Kidman στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο, θα έχεις παρατηρήσει σαφώς ότι το δέρμα της είναι σχεδόν πορσελάνινο. Η 52χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Allure και εμείς τα μεταφέρουμε. Ποιο είναι λοιπόν το μεγαλύτερο εργαλείο κατά της γήρανσης σύμφωνα με τη Nicole; Τα αντηλιακά - και σε μεγάλες ποσότητες!

«Συνήθιζα να λέω “για όλες αυτές τις κρέμες, ποια νοιάζεται” αλλά σίγουρα μεγαλώνοντας, έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι κρέμες είναι απαραίτητες», είπε η σταρ του Big Little Lies. «Κάνω πολλά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους, έτσι το πιο σημαντικό πράγμα είναι το αντηλιακό.

Και συστήνει να γίνεται συχνή ανανέωση: «Την ανανεώνω κάθε 90 λεπτά, κάθε μέρα», είπε.

Το δέρμα της Nicole είναι η απόδειξη της δύναμης του SPF (και φυσικά, τα καλά γονίδια) κάτι που δείχνει ότι τα υψηλότερα SPF μπορεί να είναι πιο ισχυρά, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα.

Διάβασε και αυτό: Η Nicole Kidman μιλά για τα δύο παιδιά της με τον Tom Cruise και τη Σαϊεντολογία

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, ένα αντιηλιακό με ευρύ φάσμα SPF 100 ήταν σημαντικά πιο προστατευτικό έναντι του ηλιακού εγκαύματος, από ένα με SPF 50, αποδεικνύοντας ότι όσο υψηλότερο είναι το SPF τόσο το καλύτερο.

Ενώ η Nicole επαναλαμβάνει το αντιηλιακό κάθε 90 λεπτά, η δερματολόγος Kristina Goldenberg, λέει ότι πρέπει να κάνεις ανανέωση κάθε δύο ώρες όπως επίσης μετά τον ιδρώτα ή το μπάνιο σου. Επίσης, ανεξάρτητα από το SPF που χρησιμοποιείς, πρέπει να προσέχεις την ημερομηνία λήξης του αντιηλιακού σου.

«Τα συστατικά του SPF μπορούν να χαλάσουν, χάνοντας την αποτελεσματικότητά τους στο να φιλτράρουν ή να μπλοκάρουν το υπεριώδες φως» εξηγεί στο womenshealthmag, η δερματολόγος από το Ορλάντο, της Φλόριντα.

Κανόνας: Εάν το αντηλιακό σου είναι πάνω από ένα χρόνο, καιρός να το αντικαταστήσεις.

Αυτό το έχεις διαβάσει: Nicole Kidman: Η μεγάλη θυσία που κάνει για την οικογένειά της