Τι κόλπο της Bella Hadid για να διώχνει τους μαύρους κύκλους

07.11.2019
Τι κόλπο της Bella Hadid για να διώχνει τους μαύρους κύκλους
Το τρικ που της χαρίζει ξεκούραστο βλέμμα πριν από κάθε fashion show

Φωτογραφίσεις, shows και αμέτρητες ώρες μέσα σε αεροπλάνα αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της Bella Hadid.

Δες και αυτό: 4 tips φθινοπωρινής περιποίησης από την αισθητικό της Chrissy Teigen

Με τόσο χαοτικό πρόγραμμα, είναι αναμενόμενο το μοντέλο να μην κοιμάται όσες ώρες θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπη με σακούλες κάτω από τα μάτια. Ευτυχώς κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της και ξέρει πολύ καλά πώς να απαλλάσσεται από το πρήξιμο στα μάτια.

Ο makeup artist Sam Visser, της έμαθε ένα πολύ εύκολο τρικ για να περιορίζεται το πρήξιμο στα μάτια και από τότε η Bella το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Το μυστικό τους είναι τόσο απλό και κρύβεται ήδη στην κατάψυξή σας: Μασάζ με παγάκια.

Αυτό το είδες; Ζεστό ή κρύο νερό; Τα οφέλη των δύο θερμοκρασιών στο σώμα και το δέρμα σου

"Η Bella είχε μόλις έρθει σπίτι από τις πτήσεις της, οπότε θέλαμε να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα της άμεσα πριν την επόμενη φωτογράφισή της", εξηγεί ο Visser. "Η προετοιμασία της επιδερμίδας με ένα ice facial την ξυπνά και τη φωτίζει αμέσως, ενώ παράλληλα μειώνεται η φλεγμονή και το πρήξιμο", εξηγεί.

Ο Visser κάνει μασάζ με παγάκια για να τονίσει επίσης το σχήμα του προσώπου και χαρακτηριστικά του, όπως τα ζυγωματικά και το περίγραμμα. Όπως δήλωσε, η συγκεκριμένη τεχνική επιτρέπει τη χρήση λιγότερων καλυπτικών προϊόντων μακιγιάζ, όπως το foundation, καθώς η επιδερμίδα είναι ήδη λαμπερή.

Μπορείς, αντί να κάνεις μασάζ με παγάκια, να χρησιμοποιήσεις ένα face roller, το οποίο θα έχεις βυθίσει για μερικά λεπτά σε παγωμένο νερό.

Διάβασε επίσης: Διπλός καθαρισμός προσώπου: Ναι ή όχι;