H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα "κόλπα" που τη βοηθούν να διατηρεί άψογη την επιδερμίδα της

11.12.2019
H Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα "κόλπα" που τη βοηθούν να διατηρεί άψογη την επιδερμίδα της
"Όταν φροντίζεις εντατικά το δέρμα σου, αυτό αποδίδει πραγματικά ακόμα και αν περνάνε τα χρόνια", λέει η Jen. Κάτι ξέρει...

Η Jennifer Aniston, η οποία συμπλήρωσε τα 50 χρόνια της φέτος, παραδέχεται ότι έχει κληρονομήσει καλά γονίδια. «Έχω κληρονομήσει το καλό δέρμα από τον μπαμπά μου», δήλωσε η Aniston στους LA Times. «Αλλά ένα πράγμα που θα έπρεπε να πω στον νεότερο εαυτό μου είναι,"μην το θεωρείς δεδομένο”, γιατί αυτό πρέπει να το διατηρήσεις. Έχει διάρκεια ζωής».

«Δεν πλένω υπερβολικά το πρόσωπό μου επειδή δεν θέλω να προκαλώ φθορά», είπε η Jennifer στο Allure. «Και έπειτα βάζω μόνο θρεπτικά πράγματα που αισθάνομαι ότι είναι όσο το δυνατόν πιο βιολογικά» . Επίσης, η Jennifer χρησιμοποιεί παγωμένο νερό. «Ένα άλλο καλό που μου έχει διδάξει η αισθητικός μου είναι να πάρεις ένα μπολ με παγωμένο νερό και να βάλεις μέσα το πρόσωπό σου 25 φορές», είπε στη Vogue. «Είναι ένα παλιό κόλπο που έκανε η Joan Crawford και απλά ξυπνάει το δέρμα σου».

Η Jennifer έχει μια ομάδα επαγγελματιών που ασχολούνται με το δέρμα της. Ωστόσο, προσπάθησε μια φορά να κάνει μια πιο εντατική θεραπεία. «Έκανα μια θεραπεία με λέιζερ πριν από περίπου 10 χρόνια που απλώς έκαψε το πρόσωπό μου για περίπου ένα μήνα», είπε στην Vogue. «Ήταν πολύ επιθετική θεραπεία και συνειδητοποίησα ότι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει βραχυπρόθεσμα μπορεί να είναι επιζήμιο μακροπρόθεσμα».

Η Jennifer νοιάζεται επίσης για τα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. «Δίνουμε τόσα πολλά για κρέμες σε ακριβή συσκευασία, αλλά έχω διαπιστώσει ότι όταν πρόκειται για μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, όσο πιο απλή είναι η διαδικασία τόσο το καλύτερο», είπε στην Vogue.

Όσο για τη σάουνα, την οποία έμαθε από την Courteney Cox, είπε στο Shape: «Είναι ένας καλό παιχνίδι για αλλαγή από την άποψη της αποτοξίνωσης του δέρματος και της κυτταρικής αναζωογόνησης. Έτσι, κάνω σάουνα μερικές φορές την εβδομάδα αμέσως μετά το γυμναστήριο. Έχω παρατηρήσει μια πραγματική αλλαγή στην ενέργειά μου, τον ύπνο μου και το δέρμα μου».

Η διάσημη ηθοποιός, επίσης, φοράει πάντα αντηλιακό. «Κάθομαι στον ήλιο ... χρειάζεσαι τη βιταμίνη D για λάμψη και καλή διάθεση», δήλωσε η Jennifer στη Vogue. «Αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να το κάνω όλο το χρόνο και έχω γίνει οπαδός του body bronzer και των σπρέι μαυρίσματος».

Επίσης, όσον αφορά στις θεραπείες που είναι στη μόδα, εκεί φαίνεται ότι η Jennifer τα έχει ξεκαθαρίσει μέσα της τα πράγματα. «Λοιπόν, δεν θα βάλω βλεφαρίδες στο πρόσωπό μου γιατί αυτό είναι τρομακτικό», δήλωσε στους LA Times. «Δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι υπέροχο για κάποιες, δεν ξέρω και δεν με νοιάζει». Επίσης, τι άλλο δε θα έκανε ποτέ; «Δεν είμαι φαν της ρετινόλης γιατί αφαιρεί τη δύναμη του δέρματος και για αυτό μένω μακριά από αυτές τις κρέμες» λέει.

Πάντως, όπως και να έχει δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το δέρμα της Jennifer Aniston είναι υγιές και λαμπερό. Ακούμε τι έχει να πει, λοιπόν.

Ν. Μ.