Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brow lift

10.01.2020
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brow lift
Η αισθητική ιατρική έρχεται να μας χαρίσει ανανεωμένο βλέμμα

Είτε το θέλουμε είτε όχι, επηρεαζόμαστε από τις τάσεις του Instagram. Αλλά ενώ μπορείτε να δεις μια φωτογραφία μιας αξιοζήλευτης ποικιλίας τυριών και να επισκεφτείς το κοντινότερο ντελικατέσεν για να το δημιουργήσεις μόνη σου, δυστυχώς δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή για το σέξι γατίσιο βλέμμα της Bella Hadid.

Υπάρχει, ωστόσο, η ανύψωση των φρυδιών Botox, μια όλο και πιο δημοφιλής διαδικασία που χαρίζει πιο καθορισμένα φρύδια και μια πιο νεανική περιοχή ματιών. Η διαφορά είναι μικρή αλλά σημαντική - και πολύ πιο κοινή από ό, τι φαντάζεσαι.

Δες και αυτό: Όσα πρέπει να ξέρεις για την προσθετική χειλιών

Τι είναι το botox brow lift;
Το "Botox" είναι η λέξη κλειδί εδώ: Μια πραγματική ανύψωση του φρυδιού, μια χειρουργική διαδικασία που περιλαμβάνει την ανύψωση των μυών και του υποδόριου ιστού, αυξάνοντας την περιοχή του φρυδιού στη διαδικασία.

"Η ανύψωση των φρυδιών είναι μια διαδικασία στην οποία δίνεται μια προσωρινή άνοδος στα φρύδια μέσω στρατηγικής χρήσης μιας νευροτοξίνης", εξηγεί ο δερματολόγος Joshua Zeichner. Προκαλείται φυσική ανύψωση των φρυδιών για όσο διάστημα η τοξίνη παραμένει ενεργή, συνήθως μεταξύ τριών και πέντε μηνών", λέει ο Dr Zeichner.

Αυτό το είδες; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το microblading

Ποιος μπορεί να το κάνει;
"Το οποιοδήποτε πρόσωπο θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για brow lift" λέει ο Zeichner. "Το Botox δεν είναι μόνιμο, μπορείς να το δοκιμάσεΙς και αν δεν σου αρέσει, μπορείς να μην το κάνεις ξανά". Εάν αποφασίσεις ότι η διαδικασία είναι σωστή για εσένα, χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί και δεν προκαλούνται μώλωπες, αν και μπορεί να υπάρξει κάποια ερυθρότητα στην αρχή ή μικρά καρούμπαλα στο σημείο της ένεσης, κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό.

Διάβασε επίσης: Τα 4 trends αισθητικών επεμβάσεων που θα δούμε το 2020

Όπως πάντα, είναι σημαντικό να κάνεις την έρευνά σου σε ό,τι αφορά την εύρεση του σωστού συμβούλου-πιστοποιημένου επαγγελματία.