Η Παπαρίζου θέλει να γίνει μάνα!

18.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάνα το συντομότερο δυνατό θέλει να γίνει η Έλενα Παπαρίζου και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Μη δει άλλη μάνα, θέλει κι αυτή. Καλά, δεν το συζητώ αν δει μπροστά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάνα το συντομότερο δυνατό θέλει να γίνει η Έλενα Παπαρίζου και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Μη δει άλλη μάνα, θέλει κι αυτή. Καλά, δεν το συζητώ αν δει μπροστά της μία έγκυο γυναίκα. Πως λέμε: «Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω»; Ε, «Τι κάνεις Έλενα; Παιδί θέλω»! Τέτοια επιθυμία κι εμμονή(;) να αποκτήσει ένα παιδί.

Και καλά κάνει η αοιδός. Της χτύπησε το βιολογικό ρολόι και δεν σκοπεύει να του βγάλει τις μπαταρίες. Κι ας είναι μόλις 25 χρονών κι έχει μπροστά της μία καριέρα με διεθνείς προδιαγραφές. Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι θα ήθελε να είχε ήδη ένα παιδί, ενώ σκοπεύει να αποκτήσει τουλάχιστον τέσσερα. Κι ας μη συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της ο αγαπημένος της, Τόνι Μαυρίδης για τον οποίο μάλλον δεν είναι όνειρο ζωής να γίνει... πολύτεκνος και με πεθερά!

Η Έλενα εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί και στα βραβεία MAD, το βράδυ της Τρίτης όταν είδε κάτω στο κοινό την Ελένη Μενεγακη. Υπήρχαν κι άλλες μάνες κάτω, όπως η Δέσποινα Βανδή καλή ώρα, αλλά όχι η Μενεγάκη βγάζει στην Παπαρίζου τη μάνα από μέσα. «Όταν σε βλέπω, θέλω περισσότερο να γίνω μητέρα» είπε η Έλενα, η οποία μέχρι να... καταστεί έγκυος κάνει hot εμφανίσεις, όπως στα βραβεία που έκοψε ανάσες με το χορευτικό της και το καυτό σορτς που φορούσε. Ειδικά, τώρα που έχασε τα περιττά κιλά κι επανήλθε στην παλιά, καλή, hot σιλουέτα με τις καμπύλες.