Χώρισαν Πάριος - Παλαιολόγου!

18.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόλις εννιά μήνες άντεξε ο μεγάλος έρωτας του Γιάννη Πάριου και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, αφού το ζευγάρι εδώ κι ένα μήνα είναι χώρια. Κι όπως φαίνεται ο χωρισμός τους είναι οριστικός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόλις εννιά μήνες άντεξε ο μεγάλος έρωτας του Γιάννη Πάριου και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, αφού το ζευγάρι εδώ κι ένα μήνα είναι χώρια. Κι όπως φαίνεται ο χωρισμός τους είναι οριστικός κι ας προσπαθούν κοινοί φίλοι να τους φέρουν και πάλι κοντά. Βέβαια, ο χωρισμός τους έγινε αθόρυβα, όπως αθόρυβα ξεκίνησε και η σχέση τους.

Αμάν και πως κάναμε μέχρι να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, αφού Πάριος και Παλαιολόγου απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις σε μέρη που ήξεραν ότι θα υπήρχαν φωτογράφοι. Όταν, όμως, ένιωσαν σίγουροι για τη σχέση τους, εμφανίζονταν κανονικά όπως όλα τα ζευγάρια της showbiz. Σε πίστες, σε πρεμιέρες, στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Πάριου, ενώ πήγαιναν συχνά στην Πάρο με τα παιδιά του αοιδού από τον γάμο του με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Μάλιστα, η Παλαιολόγου είχε εγκατασταθεί στο σπίτι του Πάριου στα νότια προάστια. Κι εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι η σχέση αυτή είχε μέλλον, μαθαίνουμε ξαφνικά ότι χώρισαν. Τι συνέβη, κανείς δεν γνωρίζει. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση ήταν του μεγάλου τραγουδιστή, μετά από έναν τρικούβερτο καβγά. Μάλιστα, του ήταν πολύ δύσκολο να πει το «τελειώσαμε», αλλά δεν είχε άλλη επιλογή. Άλλα πάλι δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Παλαιολόγου έδωσε το τέλος, επειδή έβλεπε ότι η σχέση αυτή δεν είχε κάτι παραπάνω να της προσφέρει. Γάμο ίσως; Ποιος ξέρει. Πάντως, η ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και κάνει τα τελευταία γυρίσματα της καθημερινής σειρά που συμμετέχει.