Η Τζούλια... νοικοκυρεύεται!

17.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον on/off αγαπημένο της, Μισέλ Πογοσιάν, οι οποίοι είπαν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να συγκατοικήσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον on/off αγαπημένο της, Μισέλ Πογοσιάν, οι οποίοι είπαν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να συγκατοικήσουν. Σχέδια γάμου δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα τους, διότι ναι μεν η Τζούλια... νοικοκυρεύεται, αλλά φευ δεν παντρεύεται.

Αν κα τώρα που το σκέφτομαι, αυτό να δω και τι στον κόσμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, το ζευγάρι βρήκε ένα lux σπίτι στα νότια προάστια και εκεί θα στεγάσει τον έρωτα του, αλλά και τους ομηρικούς καβγάδες του. Δρόμο για δρόμο, σοκάκι για σοκάκι της Μυκόνου και κλαμπ για κλαμπ δεν έχει αφήσει το ζευγάρι που να μην έχει στήσει τρικούβερτο καβγά.

Οπότε η συγκατοίκηση μάλλον είναι μία καλή ευκαιρία για να εφαρμόσουν επιτέλους τα... εν οίκω μη εν δήμω! Πάντως, οι δυο τους είναι τα μάλα ερωτευμένοι και το γεγονός ότι μία είναι μαζί και μία χωρίζουν, μήτε που τους απασχολεί. Η συγκατοίκηση τους, τώρα, κάτω από την ίδια στέγη θα δείξει πολλά.