Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός με κόκα!

18.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου κι ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της περίεργης ιστορίας, μία νέα υπόθεση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου κι ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της περίεργης ιστορίας, μία νέα υπόθεση ναρκωτικών απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, με εκπρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου. Μαζί και την κοινή γνώμη, που παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό γνωστά άτομα της showbiz να βρίσκονται μπλεγμένα με τον κόσμο των ναρκωτικών και να περνούν το κατώφλι του ανακριτή.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν ο άτυχος ηθοποιός, Νίκος Σεργιανόπολος, λίγους μήνες μετά ο συνεργάτης της Χριστίνας Λαμπίρη, Ερρίκος Πετιλόν που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας να αγοράζει μικροποσότητες ναρκωτικών και πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τη γνωστή περιπέτεια που είχε.

Τώρα, συνελήφθη ένας γνωστός ηθοποιός την ώρα που επιχειρούσε να αγοράσει μικροποσότητα κοκαΐνης από άτομο που εμπλέκεται σε πλειάδα υποθέσεων ναρκωτικών από το 1991 και το παρακολουθούσε η ΕΛ.ΑΣ. Από έρευνες που έγιναν στο σπίτι του 45χρονου ηθοποιού βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι είχαν προηγηθεί στο παρελθόν πολλές δοσοληψίες μεταξύ των δύο ανδρών.