Βραβεία MAD: μπέρδεψαν τον Βύρωνα με την... Πάτρα!

18.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόκκινο χαλί έστρωσαν οι διοργανωτές των βραβείων MAD για να πατήσουν πάνω οι αστέρες της ελληνικής showbiz. Και μην το κοροϊδεύεις, γιατί όλες οι τελετές αυτού του είδους θέλουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόκκινο χαλί έστρωσαν οι διοργανωτές των βραβείων MAD για να πατήσουν πάνω οι αστέρες της ελληνικής showbiz. Και μην το κοροϊδεύεις, γιατί όλες οι τελετές αυτού του είδους θέλουν το... red carpet τους! Μόνο που εδώ στο Ελλάντα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με το styling και πολλοί αστέρες μπέρδεψαν τα βραβεία του MAD με το καρναβάλι της Πάτρας! Πως αλλιώς να εξηγήσω τις ανεκδιήγητες εμφανίσεις κάποιων;

Κοιτούσα από εδώ τις φωτογραφίες, τις κοιτούσα από εκεί και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχει ντυθεί ο καλλιτέχνης. Άσε το άλλο. Καλοκαιριάτικα, με τον τζίτζικα να σκάει έξω κι έβλεπες ορισμένους ντυμένους σαν τον γέρο χειμώνα. Μήπως λάνσαραν τη χειμερινή κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου; Βέβαια, ελέω καλοκαιριού έπαιξε πολύ το σορτς, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και που έπαιζε το ίδιο και το αυτό.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την εμφάνιση της Πέγκυ Ζήνα, η οποία φορούσε μαύρο χοντρό καλσόν, μαύρο κορμάκι και μαύρη πασμίνα από πάνω. Αν δεν είχε βάλει το κατακόκκινο κραγιόν, θα έλεγα ότι η αοιδός είναι ντυμένη... ντεθού, που δεν πρόλαβε να κατεβάσει από την ντουλάπα τα καλοκαιρινά μαύρα. Και να φανταστείς ότι κέρδισε το βραβείο fashion icon της χρονιάς. Χμ. Με μπουφάν έσκασε μύτη ο Γιώργος Χρήστου. Είπαμε ότι στον Βύρωνα κάνει μία ψυχρούλα το βράδυ, αλλά δεν είναι και στην Πίνδο.

Στα βραβεία ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έβαλε βερμούδα γυαλιστερή και χρυσό μοκασίνι να τα βλέπει η Κατερίνα Σνάιντερ και να σκάει που δεν τα έχει στην μπουτίκ της. Από τη βραδιά δεν μπορούσε να λείπει η Ελένη Λουκά, η οποία πήγε σόλο, αλλά περπάτησε με χάρη το red carpet, φορώντας βυσσινί καπέλο να το λιμπίζεται η Καμήλα Πάρκερ Μπόουλς και όλες οι κυρίες στις ιπποδρομίες του Άσκοτ. Η Χρύσπα, πάλι, ντύθηκε... λέαινα με το μαλλί αφάνα και μπορώ να πω ότι είναι ωραίο θέμα για τους λιλιπούτειους καρνιβαλιστές της Πάτρας.

Ω μάνα μου, δηλητήριο που στάζω. Θα βάλω μου φαίνεται μαύρα γυαλιά και θα κυκλοφορώ με αυτά μέρα νύχτα. Όπως, ο Νίνο καλή ώρα, που έσκασε μύτη βραδιάτικα με μαύρο γυαλί και δεν έλεγε να το αποχωριστεί. Θες να τον τυφλώνουν τα φλας που θα άστραφταν και θα βρόνταγαν πάνω στο... pop idol; Ή μήπως έχει βγάλει κριθαράκι στο μάτι; Για το τέλος άφησα το καλύτερο... χειρότερο. Ναι υπάρχει και αυτό και αναφέρομαι στην Χριστίνα Κολέτσα, η οποία φόρεσε μία αραχνοΰφαντη φόρμα σε μπεζ χρώμα. Ωστόσο, εδώ ταιριάζει το... «μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις» και σε αφήνω μόνο σου να εξηγήσεις το στυλ Κολέτσα, η οποία έχει την... 6η αίσθηση, όμως δεν έχει την αίσθηση του γούστου!