Κατσούλης: τα μυστικά της εγκυμοσύνης της Καραβάτου

18.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε και εκείνος καλεσμένος στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου που άνοιξε την καρδούλα του και μίλησε για όλα από την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Κατερίνα Καραβάτου και για το ότι περιμένει να γίνει πατέρας!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε και εκείνος καλεσμένος στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου που άνοιξε την καρδούλα του και μίλησε για όλα από την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Κατερίνα Καραβάτου και για το ότι περιμένει να γίνει πατέρας!

Που λες Σωτήρη μου όπως φαίνεται, όλες οι διάσημες είναι με την κοιλιά τούρλα τελευταία που και εγώ δε σου κρύβω όποτε πάω στα μαγαζιά μια ματιά στ απαιδικά τη ρίχνω να δω τι αγοράζουν πια αυτές οι παρουσιάστριες!

Ο Κρατερός λοιπόν αποκάλυψε στον Κωστόπουλο πώς έκανε πρόταση γάμου στην Καραβάτου ενώ μας τόνισε ότι δε γονάτισε όπως γίνεται συνήθως: "Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά, κλπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!", είπε ο Κρατερός και συνέχισε: " Ήταν πολύ ρομαντικά βέβαια. Επαναλαμβάνω, δεν γονάτισα, αλλά είχα… ύφος γονατισμένου! Ετσι μου βγήκε και έτσι το έκανα", εντάξει χρυσέ μου το καταλάβαμε δε γονάτισες!

Ο μονόλογος των αποκαλυπτηρίων της πρότασης συνεχίστηκε με τον καημό του Κρατερού: "Είμαι ο μόνος από τους φίλους μου που δεν έχουν παντρευτεί και δεν έχουν κάνει παιδιά". Ε και τι ανησυχείς; Τώρα θα τα κάνεις όλα express και θα τους προλάβεις μια χαρά! Πραγματικά και ο Κωστόπουλος έτριβε τα χεράκια του με αυτά που άκουγε, αφού έγινε πραγματικά της …αποκάλυψης!

Άραγε πώς νιώθει για τη μέλλουσα σύζυγο του, μήπως αναρωτήθηκες ποτέ; "Της έχω φοβερή αδυναμία. Πιστεύω ότι η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος. Ένας από τους λόγους που την αγαπώ πολύ είναι γιατί είναι ευαίσθητος άνθρωπος". Αυτό έλειπε να μην της είχες αδυναμία, χρυσέ μου ολόκληρο αγώνα δρόμου έχει μπροστά της το κορίτσι για να φέρει στον κόσμο το παιδάκι σου!

Εξάλλου δεν είναι και λίγη η τρομάρα που πέρασε η Καραβάτου όταν έμαθε ότι έχει την γρίπη Η1Ν1 γεγονός που έκανε τους γύρω της να ανησυχήσουν δεδομένου ότι βρισκόταν στους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της. Σχετικά με το θέμα ο Κρατερός δήλωσε: "Πέρασε την γρίπη Η1Ν1 και ανησυχήσαμε πολύ γιατί θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, όχι μόνο στο έμβρυο, αλλά και την ίδια". Εξάλλου την πρόσεχε σαν τα μάτια του την Κατερίνα αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος: "Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ, δεν ήλθε έτσι ξαφνικά. Βέβαια, όταν μου το είπε, είπαμε να το δούμε. Να δούμε δηλαδή ότι όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κάποια επιπλοκή, γι’ αυτό και δεν το ανακοινώσαμε πιο πριν". Τώρα όμως που η μεγάλη αποκάλυψη έγινε έπεσαν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και όλα βγήκαν στο φως. Όλα καλά λοιπόν!

Ελένη Αναστασάκη