Πώς είδαμε την πρεμιέρα του Dancing!

21.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Απ’ όλα είχε στην πρεμιέρα του το Dancing with the Stars και παρόλο που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, σε αυτή την… Μπεν Χουρ μετάδοση είχαμε πολλά θέματα να ασχοληθούμε. Και να ξεχάσουμε την βαρεμάρα που μας έπιανε. Για το χορευτικό κομμάτι και ποιος star έχει το… dancing, μη με ρωτάς, ούτε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Απ’ όλα είχε στην πρεμιέρα του το Dancing with the Stars και παρόλο που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, σε αυτή την… Μπεν Χουρ μετάδοση είχαμε πολλά θέματα να ασχοληθούμε. Και να ξεχάσουμε την βαρεμάρα που μας έπιανε. Για το χορευτικό κομμάτι και ποιος star έχει το… dancing, μη με ρωτάς, ούτε που έδωσα σημασία. Γιατί, αγαπημένε μου, όταν βγαίνει να χορέψει η Μαριέττα Χρουσαλά κι από κάτω ο σύζυγος Λέο κάθεται σαν το παγόνι (φουσκωμένος από περηφάνια) σιγά μη δώσω σημασία αν τα πήγε καλά στο τσα τσα.

Πέρυσι, ασχολιόμασταν περισσότερο με το χορευτικό κομμάτι. Φέτος, η παραγωγή έκανε (στην πλειοψηφία) μία έξυπνη επιλογή προσώπων, οπότε εμείς οι τηλεθεατές ωσάν άλλοι πανελίστες, από τον καναπέ μας σχολιάζουμε όσα είδαμε. Κι αυτά θα σου μεταφέρω. Είδαμε, γελάσαμε και σχολιάσαμε τους επίδοξους χορευτές, την κριτική επιτροπή και την φουλ ερωτευμένη παρουσιάστρια. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η επιτροπή είχε ξεχάσει κάρτες βαθμολογίας

Το κόβω, το χέρι μου ότι η κριτική επιτροπή πάνω στη φούρια της πρεμιέρας ξέχασε κάρτες βαθμολογίας και πήρε μόνο αυτές που έγραφαν «5», «6», «7». Πώς αλλιώς να εξηγήσω, αγαπημένε μου, το γεγονός ότι κανείς από τους τέσσερις (Αλέξης Κωστάλας, Ερρικα Πρεζεράκου, Φωκάς Ευαγγελινός, Γιάννης Λάτσιος) δεν έβγαλαν άλλον βαθμό; Είπαμε να είναι αυστηροί, αλλά στο τέλος έγιναν προβλέψιμοι. Και βαρετοί….

Εκεί που είναι, ήσουν Έρρικα μας

Η περσινή νικήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου φέτος αντικαθιστά την Γκαλένα και φαίνεται ότι θέλει να την αντικαταστήσει και στην αυστηρότητα. Τέτοια τσιγγουνιά στη βαθμολογία; Το εξάρι πήγαινε σύννεφο, ενώ φορές ήταν πιο αυστηρή από τα τρία αγόρια της επιτροπής. Να φταίει η θέση; Να φταίει ο ρόλος; Ο, τι και να φταίει, σημασία έχει ότι η Έρρικα ξέχασε ότι πέρυσι ήταν στην ίδια θέση. Οπότε, λίγο… mercy δεν θα έβλαπτε.

Ερωτευμένη Ζετα vs Ελεύθερης Ζέτας

Τις προηγούμενες μέρες, ακούγαμε και διαβάζαμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα κάνει ΤΗΝ εμφάνιση, θα είναι πιο λαμπερή από ποτέ, θα κόψει ανάσες. Το μόνο κατάφερε να κόψει, είναι το… ρεύμα που έπεσε από βραχυκύκλωμα, αφού έβαλε το δαχτυλάκι της στη πρίζα! Τι μαλλί αφάνα ήταν τούτο; Με το μπαρντόν, αλλά η εμφάνιση της Ζέτας δεν ήταν ουάου. Το μαλλί την αδικούσε κι έκρυβε το λαμπερό λόγω έρωτα πρόσωπο της. Ενώ πέρυσι, έπιανε συνήθως κότσο τα μαλλιά της και φαινόταν η αρχοντιά της.

Ζέτα – Λάτσιος στην Χατζηγιάννη εποχή…

Πέρυσι, το ενδιαφέρον μας στο Dancing το μονοπωλούσε αποκλειστικά το «φλερτ» Μακρυπούλια – Λάτσιου. Φέτος, η Ζέτα είναι φουλ ερωτευμένη με τον Χατζηγιάννη, αλλά ο διευθυντής αποτελεί αδυναμία της. Έτσι, στην πρεμιέρα δεν έλειψαν τα μεταξύ τους πειράγματα (τα έκανε κυρίως εκείνη), ενώ στην Μακρυπούλια ανήκει και η ατάκα της βραδιάς (εξαιρούνται εκείνες του Τρύφωνα Σαμαρά): «Κύριε Γιάννη, αν δεν χορέψετε ο ίδιος, μπορείτε να μας στείλετε το κεφάλι σας να χορέψει»…. Αλήθεια, ο αοιδός Μιχάλης την είδε την πρεμιέρα;

Τσάμπα κόπος για την μαμά Πατίτσα;

Επέστρεψε η Μαριέττα Χρουσαλά (έστω και με αυτό το ρόλο στην τηλεόραση) και στο μεγάλο back ήταν πρώτη σειρά ο σύζυγος Λεό μετά της μητρός του, να την καμαρώνει και να την εμψυχώνει. Αλλά φευ, για τους Πατίτσα, η επιστροφή της νύφης πήγε… άκλαφτη κι ας είναι καλά η επιτροπή! Εξάρια ξεγυρισμένα της έριξαν και πολύ την ξενέρωσαν. Μαζί και τον σύζυγο, που μου θύμισε πέρυσι τον Άδωνι Γεωργιάδη, έτσι που τον έβλεπα. Μήπως, να πάμε άλλη μία την επιστροφή; Δεν γίνεται μετά από ένα… Αβέρωφ να επιστρέφει τόσο χλιαρά στη δημοσιότητα.

Δεν τα χάνουμε αυτά, Γρηγόρη μας;

Γυναίκα είμαι, αλλά συγνώμη, μόλις είδα τη Νάντια Μπουλέ να χορεύει, δεν έπαιρνα τα μάτια από πάνω της. Άσε, που περίμενα την αποκάλυψη του ποπού της, ο οποίος παίρνει υψηλότερη βαθμολογία από αυτή που της έδωσε η επιτροπή (για το χορό, όχι για τον ποπό). Κι εννοείται ότι βλέποντας την Μπουλέ είχα ψωμοτύρι το… «Δεν τα χάνουμε αυτά Γρηγόρη μας». Α να μην ξεχάσω το φιλί που έδωσε η Νάντια στον Λάτσιο. Άμα, έχεις παίξει μία ρακέτα μαζί, το παίρνεις το δικαίωμα.

Η σέξι Ηλιάδη θα… ανοίξει νέα «παράθυρα»;

Η Πόπη Μαλιωτάκη εμφανίστηκε στα μεσημεριανά πριν την πρεμιέρα, δηλώνοντας την υποστήριξη της στη Αγγελική Ηλιάδη (ντόινγκ). Μετά την σέξι εμφάνισή της στο Dancing να μου το θυμηθείς, θα επιστρέψει και αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά δεν το κόβω να είναι όπως η Ποπάρα. Πάντως, η εμφάνιση της αοιδού δεν θα περάσει έτσι στο ντούκου. Περίμενε πολλά «παράθυρα».

Μελέτη η νέα Μανωλίδου

Η Ευγενία έφυγε, η Ελεονώρα ήρθε. Η Μελέτη είναι η Μανωλίδου του δεύτερου Dancing από πολλές απόψεις. Είναι το ίδιο «σπασικλάκι», νομίζει ότι πηγαίνει σχολείο και ο πρώτος θα σηκώσει τη σημαία και θα πάρει το απουσιολόγιο, ενώ όπως με την Μανωλίδου, έτσι και με την Μελέτη υπάρχει ένα μικρό… αβαντάρισμα. Γιατί, με το μπαρντόν, δεν γίνεται να παίρνει την ίδια βαθμολογία με την Μπουλέ….