Έχει τρελάνει κόσμο ο Τρύφων...

21.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Τρύφων ζούμε, στον τελικό να σε δούμε». Βέβαια, ο έρμος ο κομμωτής θα ξεπατωθεί αν φτάσει μέχρι τέλους στο Dancing with the stars, αλλά who cares; Είναι η μόνη ευχάριστη νότα στο show και με τίποτις δεν θέλουμε να την χάσουμε. Δεν ξέρω, αγαπημένε μου, αν η παραγωγή όταν έκανε την πρόταση στον Σαμαρά είχε κατά νου

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Τρύφων ζούμε, στον τελικό να σε δούμε». Βέβαια, ο έρμος ο κομμωτής θα ξεπατωθεί αν φτάσει μέχρι τέλους στο Dancing with the stars, αλλά who cares; Είναι η μόνη ευχάριστη νότα στο show και με τίποτις δεν θέλουμε να την χάσουμε. Δεν ξέρω, αγαπημένε μου, αν η παραγωγή όταν έκανε την πρόταση στον Σαμαρά είχε κατά νου ότι αυτή θα είναι η δικής της αντί- Μπεκατώρου απάντηση, όμως, το πέτυχε. Και με το παραπάνω.

Ετούτος είναι καλύτερος από την Μπεκατώρου στο Just the two of us, επειδή τον χαρακτηρίζει η άγνοια της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Καλά, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τον συγκρίνω με τους συνυποψήφιους του στο Dancing. Η νύχτα με τη μέρα. Είναι ο μοναδικός από τους stars, που πήγε να απολαύσει το show και να κάνει πλάκα. Οι υπόλοιποι είναι λίγο του... σχολείου, με τον Τρύφωνα να θυμίζει... τελευταίο θρανίο.

Από πού να αρχίσεις και πού να σταματήσεις. Οι ατάκες του ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Με κορυφαία το «ξεπατώθηκα» που εκτόξευσε όταν τελείωσε το τανγκό και ωσάν άλλη Ευγενία Μανωλίδου... κατέρρευσε στην πολυθρόνα. Για να μην πούμε για την χαρά του όταν είδε τακουνάκι στο παπούτσι. Όλα τα λεφτά, όπως και η αγωνία του αν θα τα καταφέρει στο... σήκωμα του χορού. Τελικά, και macho βγήκε ο Τρύφων και του... σηκώθηκε η παρτενέρ στην ανάλογη φιγούρα!!!