Το μήνυμα Λάτσιου στην Τσουρή. Χμ...

22.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι» το έχει ένα πράγμα ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος στην πρεμιέρα του Dancing with the stars, μαζί με τη λοιπή επιτροπή, χαντάκωσαν το έρμη Μαρία Τσουρή. Η πολίστρια του Ολυμπιακού δεν έκανε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι» το έχει ένα πράγμα ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος στην πρεμιέρα του Dancing with the stars, μαζί με τη λοιπή επιτροπή, χαντάκωσαν το έρμη Μαρία Τσουρή. Η πολίστρια του Ολυμπιακού δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνιση, αλλά οι κριτές (μαζί και ο Λάτσιος) έβγαλαν όλη την αυστηρότητα τους πάνω σε αυτήν.

Και κάπου εδώ κολλάει η παροιμία και ο Λάτσιος, ο οποίος στο show τής έκανε παρατηρήσεις και λίγο αργότερα στο facebook τής έκανε add να γίνουν φίλοι! Με τα τζόβενα Κανάκη- Αρναούτογλου που έχει μπλέξει ο «θείος» φαίνεται ότι έχει γίνει τρελό tech και ξέρει πώς να επικοινωνεί και να προσεγγίζει τη νεολαία. Και κάπως έτσι χειρίστηκε την περίπτωση της νεαρής Τσούρη, η οποία φάνηκε στο live ότι στενοχωρήθηκε από την κριτική.

Ο «θείος» λοιπόν φρόντισε να την παρηγορήσει και αφού έγιναν φίλοι στο facebook της έστειλε το μηνυματάκι του. «Ήσουν πάρα πολύ καλή. Εύχομαι την επόμενη να είσαι καλύτερη». Ουπς. Τώρα αυτό να το αντιληφθώ ως υπονοούμενο ή καταντώ γελοία; Χμ. Δεν θα πω τίποτα, αγαπημένε μου. Θα περιμένω να σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη τη νέα διαδικτυακή «φιλία» που γεννήθηκε. Εξάλλου, η ex δεν κάνει άλλη δουλειά τελευταία, από το να σχολιάζει συνέχεια τον πρώην. Μόνο όταν πέρδεται δεν τον έχει σχολιάσει.