Σοκ για την Μανωλίδου!

22.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού» και ήρθε ο καιρός να το μάθει αυτό και η Ευγενία Μανωλίδου. Γιατί, μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια όποια εκπομπή κι αν παρουσίαζε να «έσκιζε» σε νούμερα και όλοι να έλεγαν ότι η Ευγενία έχει το μαγικό ραβδάκι της τηλεθέασης

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού» και ήρθε ο καιρός να το μάθει αυτό και η Ευγενία Μανωλίδου. Γιατί, μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια όποια εκπομπή κι αν παρουσίαζε να «έσκιζε» σε νούμερα και όλοι να έλεγαν ότι η Ευγενία έχει το μαγικό ραβδάκι της τηλεθέασης, όμως, έρχεται η στιγμή που το ραβδάκι αχρηστεύει. Όσο και να το κουνάει, όσα «άμπρα κατάμπρα» και να πει... τα μηχανάκια της AGB δεν παίρνουν εμπρός.

Όταν μάθαμε ότι ο ΑΝΤ1 προορίζει την Μανωλίδου για το Dancing with the stars daily και θα είναι κάτι σαν το... αντίπαλο δέος για τα «Μυστικά της Εδέμ» ήμασταν παραπάνω από σίγουροι για την αποτυχία που ερχόταν. «Το είδες. Το έπαιξες»; Και φυσικά. Και δικαιωθήκαμε, αφού η πρώτη εκπομπής «Μπουμπούκας» έκανε με το ζόρι 10% τηλεθέαση. Για πρεμιέρα πρόκειται για χαμηλές πτήσεις. Φανταζόμαστε τι έχει να γίνει στη συνέχεια.

Κι έρχεσαι τώρα εσύ ο λογικός κι απορείς: τις πταίει και η Μανωλίδου πήρε τέτοια ψυχρολουσία; Από τη στιγμή που το προηγούμενο βράδυ το live του Dancing έκανε νούμερα άλα «Νησί». Ο ΑΝΤ1 λέω εγώ κι εξηγούμαι (για να μην παρεξηγούμαι).

Πρώτον: έχοντας την κακή εμπειρία του Deal δεν βάζεις ένα πρόγραμμα απέναντι στα «Μυστικά της Εδέμ». Εκτός και αν θέλεις να το «κάψεις». Δεύτερον (και το πιο σημαντικό): Όταν προορίζεις την εκπομπή ως backstage του live, φροντίζεις να έχει τα καλύτερα παρασκήνια και κυρίως αποκλειστικά. Την Δευτέρα όλη μέρα έπαιζε παντού το Dancing και δύο εκπομπές είχαν καλύτερα παρασκήνια και από την Μανωλίδου. Το «10 με 1 Μαζί» και η Ελεονώρα Μελέτη. Κι άντε καταλαβαίνουμε ότι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ανήκουν στο κανάλι και στους χαλεπούς καιρούς της τηλεθέασης θέλουν κι αυτοί το σπρώξιμο τους.

Η Μελέτη why; Επειδή συμμετέχει στο show; Η κάμερα της εκπομπής της ήταν παντού και είχε καλύτερα θέματα. Αποτέλεσμα; Μανωλίδου και ΚαραμεροΧαριτάτοι έκαναν μικρότερα νούμερα από την Μελέτη. Μήπως, λοιπόν, το κανάλι θα έπρεπε να «προστατεύει» λίγο περισσότερο την εκπομπή που υποτίθεται ότι επενδύει πάνω της; Ή μήπως δεν επενδύει και τόσο;

Τρίτον: δεν ξέρουμε αν το κανάλι προορίζει την Μανωλίδου του χρόνου για κάτι άλλο. Σε περίπτωση όμως που υπάρχει τέτοιος σκοπός, αν η εκπομπή συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις, το σίγουρο είναι ότι έτσι καίνε το χαρτί Μανωλίδου! Γιατί αλλιώς είναι να την παίρνεις μετά από ένα πρότζεκτ που «έσκισε» στο αντίπαλο κανάλι (στο Mega εν προκεμενω) κι αλλιώς να προέρχεται από μία εσωτερική αποτυχία.

Υ.Γ. Έψαξα και τελικά βρήκα τι μου θυμίζει η... μεγαλόπνοη ιδέα του daily Dancing. Την καθημερινή εκπομπή που έκανε κάποτε παλιά το Mega όταν έπαιζε το ριάλιτι Bar, με την Κατερίνα Κολέτση. Βρε λες και η Ευγενία να γράψει μετά βιβλίο όπως τότε η Κολέτση; «Όσα ζήσαμε στο Dancing». Για περισσότερες πληροφορίες, ας ρωτήσει την Μελέτη.