Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό, ο Πετρέλης με τέτοιο κοιλιακό;

08.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό, να έχει ο Πετρέλης τέτοιο κοιλιακό! Και το χειρότερο; Όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό να ερωτευτώ του Πετρέλη τον κοιλιακό! Σκέφτομαι (βασανίζομαι δηλαδή) τι είναι χειρότερο: να ερωτευτώ στα γεράματα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό, να έχει ο Πετρέλης τέτοιο κοιλιακό! Και το χειρότερο; Όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό να ερωτευτώ του Πετρέλη τον κοιλιακό! Σκέφτομαι (βασανίζομαι δηλαδή) τι είναι χειρότερο: να ερωτευτώ στα γεράματα τον καλογυμνασμένο αοιδό ή ότι ο αοιδός στα "γεράματα" απέκτησε κορμί και κυρίως κοιλιακό... Κριστιάνο Ρονάλντο!



Να τους είχε και πριν και να μην τους είχε δείξει; Why; Ντρεπόταν; Πάντως, στη φωτογράφηση του στο περιοδικό Down Town ο Πετρέλης δεν έχει αναστολές και μετατρέπεται στη φαντασίωση κάθε γυναίκας... συνεργείο boy με κοιλιακούς – θάνατο. Τς τς. Άλλο να σε λέω κι άλλο να το βλέπεις. Με τζιν παντελόνι με μαύρο φανέλακι, με το πουκάμισο ανοιχτό και το παντελόνι πιο χαμηλοκάβαλο δεν γίνεται, με t shirt που τονίζει το ποντίκι (πιο μεγάλο κι από τον Τζέρυ).



Η φωτογραφία – κλου, όμως, είναι η εξής μία: τζιν παντελόνι και τζιν πουκάμισο ανοιχτό και οι κοιλιακοί να σου βγάζουν τα μάτια. Πςςςςς, σωστό μοντέλο. Τύφλα να χει ο Σπαλιάρας που αυτή την εβδομάδα επίσης μας πέταξε έξω τους κοιλιακούς. Φοβάμαι, τώρα που είδα αλλιώς τον Πετρέλη, μήπως έρθει ο Calvin ο Klein και μου τον πάρει για μοντέλο στη νέα του καμπάνια!!!