«Εργαστήρι Δημοσιογραφίας Βίκυ Χατζηβασιλείου»!

09.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Και ο Λάρι Κινγκ; Και η Όπρα Γουίνφρεϊ; Και η Κριστίν Αμανπούρ; Και ο Παύλος Τσίμας; Και ο Σταύρος Θεοδωράκης; Όλοι αυτοί σπούδασαν στο «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας Βίκυ Χατζηβασιλείου»; Γιατί για να είναι κορυφή στο είδος τους

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Και ο Λάρι Κινγκ; Και η Όπρα Γουίνφρεϊ; Και η Κριστίν Αμανπούρ; Και ο Παύλος Τσίμας; Και ο Σταύρος Θεοδωράκης; Όλοι αυτοί σπούδασαν στο «Εργαστήρι Δημοσιογραφίας Βίκυ Χατζηβασιλείου»; Γιατί για να είναι κορυφή στο είδος τους, δεν γίνεται πήραν μαθήματα… δημοσιογραφίας από την Χατζηβασιλείου! By the way και φέτος εφοδιάσου με μπόλικα χαρτομάντιλα διότι το «Πακέτο» πήρε το οκ για τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια που λες, προφανώς επηρεασμένη από τα καρφιά στο μπιτς βόλεϊ επέστρεψε από τις διακοπές της και συνεχίζει τα «καρφώματά» της προς όλες τις πλευρές. Έτσι, μετά τις κυρίες της showbiz που δίνουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους, η Χατζηβασιλείου είπε να ασχοληθεί με τους συναδέλφους της. Συγκεκριμένα, με τους «αδαείς δημοσιογράφους». Μετά τη Ρούλα Κορομηλά, ήρθε η δική της σειρά να υπερασπιστεί τις εκπομπές του καναλιού, που ελέω εξελίξεων και περικοπών από τους Γερμανούς, πρωταγωνιστούν τις τελευταίες μέρες σε διάφορα σενάρια.

Κι αν η Ρούλα φούντωσε και ήρθε και την έπιασε ένα παραλήρημα στο Facebook, η Χατζηβασιλείου έγραφε στο Twitter και κόλλαγε το πληκτρολόγιο από το μέλι που έσταζε για τους συναδέλφους. «Προς αδαείς (ευτυχώς λίγους) συναδέλφους. Μάθημα δημοσιογραφίας πρώτον. Πριν δημοσιεύσουμε μια είδηση την διασταυρώνουμε πρώτα». Τι να λέμε. Κοτζάμ…ΙΕΚ δημοσιογραφίας η «κυρία Έχεις πακέτο από την Αστραλία».

Βέβαια, τα μαθήματα περιορίστηκαν σε ένα μόνο, αλλά όχι και τα… καλά της λόγια, αφού λίγη ώρα αργότερα επανήλθε. «Όπερ: πριν κάνετε μνημόσυνο σε κάποιες εκπομπές, ας ρωτούσατε τουλάχιστον τους… στενούς συγγενείς. Τώρα τι θα κάνετε τα κόλλυβα;» Και τι να ρωτούσαμε τους συγγενείς; Αν «πέθαναν» λίγο ή πολύ οι εκπομπές; Κι άντε να ρωτήσουμε. Στα γερμανικά πώς είναι το «πέθαναν»; Ντάιν και κάτω; Πάντως, αγαπημένε μου στο λέω. Μία με τη Ρούλα, μία με την Χατζηβασιλείου φοβάμαι να γράψω ακόμη και το… Alpha.