Μελέτη: "Χωρίς σεξ δεν πάμε μπροστά"

09.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Ελεονώρα Μελέτη τελευταία δε με έχει αφήσει σε ησυχία αφού με τις συνεντεύξεις της με κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Η Ελεονώρα Μελέτη τελευταία δε με έχει αφήσει σε ησυχία αφού με τις συνεντεύξεις της με κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση! Πάνω που πάω να την ξεχάσω, τσουπ έρχεται μια ακόμη συνέντευξη-φωτιά και άρα ένα κάρο δηλώσεις-βόμβες έτοιμες να εκραγούν, που πραγματικά χρυσέ μου αν δε σου τα γράψω θα ανατιναχθώ!



Πάνω απ’όλα μου έλυσε τη σπουδαιότερη απορία από όλες που είχα, ποια η γνώμη της για το sex: "είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν γίνεται να υπάρχει σχέση χωρίς sex. Θα προτιμούσα φυσικά μια τέλεια μετρημένη σχέση με τέλειο sex. Χωρίς sex δεν πάει μπροστά η κοινωνία", δήλωσε η Ελεονώρα στο περιοδικό Celebrity και μου θύμισε τον σκοπό όλων μας, την αναπαραγωγή του είδους.



Βέβαια για να αναπαράγεις το είδος χρυσέ μου, ένα δαχτυλίδι επιβάλλεται να κοσμεί το ένα εκ των πέντε δακτύλων σου…Αλλά τι γνώμη έχει για αυτό η Ελεονώρα; "Εγώ που είμαι τόσο δύσπιστη με τους γάμους, τα πανηγύρια, τα νταούλια και τους αιώνιους έρωτες, θέλω πραγματικά πολύ να βρω τον άντρα με τον οποίο θα πορευτώ μέχρι το τέλος της ζωής μου", είπε η παρουσιάστρια.



Και καλά γιατί έτσι βρε Σωτήρη μου αυτό το κορίτσι δεν καταλαβαίνω. Θέλει έναν άντρα, δε θέλει όμως να παντρευτεί γιατί δεν πιστεύει στα ρύζια και τις ανθοδέσμες, αλλά κυρίως θέλει να πάει μπροστά η κοινωνία μας! Γίνεται; Σαν σπαζοκεφαλιά μου ακούγεται και δεν μπορώ να σταματήσω να αναρωτιέμαι: Γιατί έτσι;



Η εξήγηση έρχεται να μου ανοίξει τα μάτια δια στόματος Ελεονώρας: "Αγαπάω, δεν σέρνομαι. Όταν αγαπάς τον άλλον και δεν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι ικανός να κάνεις πολλά… Σίγουρα έχω άμυνες. Δεν ξέρω αν δίνομαι ολοκληρωτικά, αλλά σίγουρα δεν εξαρτώμαι", δήλωσε κατηγορηματικά.Και τώρα ερωτώ, πώς είναι δυνατόν χρυσέ μου-γιατί θα τρελαθώ- να πάει μπροστά η κοινωνία, να αναπαραχθεί το είδος μας, αν δεν δοθούμε ολοκληρωτικά; Και τι θα κάνουμε θα αφήσουμε την κοινωνία να προοδεύσει κατά το ήμισυ ή κατά το 70% ή μήπως θα την αφήσουμε να πέσει στα τάρταρα δίνοντας της ψύχουλα;



Τέλος, η Ελεονώρα έρχεται να μας θυμίσει πόσα κοινά έχει με μια εργαζόμενη γυναίκα: "Έχω πολλά κοινά με τις καθημερινές εργαζόμενες γυναίκες. Ξυπνάω “βάρβαρες” ώρες, βαριέμαι συχνά να πάω στη δουλειά μου και έχω μόνο είκοσι μέρες διακοπές το καλοκαίρι", δήλωσε το κορίτσι και έχω ήδη μπει στο τρυπάκι να βρω ομοιότητες μαζί της.



Όσο για την τηλεόραση η Ελεονώρα με τόσα χρόνια στην πλάτη της εξηγεί: "η τηλεόραση δεν χρειάζεται κανέναν μας. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Αντικαταστάτες υπάρχουν ήδη έτοιμοι. Η τηλεόραση απλώς ανακυκλώνει. Εγώ τη χρειάζομαι περισσότερο, γιατί είναι ένα μέσο που λατρεύω από μικρή…", αποκάλυψε η Ελεονώρα. Και εγώ λατρεύω χρυσέ μου από μικρή τη Barbie, αλλά δεν γεννήθηκα ξανθιά, με μπλε μάτια και 10 μέτρα πόδι…



Ελένη Αναστασάκη