Η Σταματινα έμεινε με τη χαρά & η Σίσσυ χωρίς δουλειά!

09.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν υπάρχουν πια νοικοκυρές σε Απόγνωση. Παρουσιάστριες σε απόγνωση υπάρχουν που θα πιάσουν την κατσαρόλα τη φετινή σεζόν και θα γίνουν χαρωπές Νοικοκυρές!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Δεν υπάρχουν πια νοικοκυρές σε Απόγνωση. Παρουσιάστριες σε απόγνωση υπάρχουν που θα πιάσουν την κατσαρόλα τη φετινή σεζόν και θα γίνουν χαρωπές Νοικοκυρές!



Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις λατρεμένε το κουβάρι της ελληνικής τιβί, που τέτοια κρίση σαν την φετινή δεν έχει ματαδεί.



Θα σου έλεγα εγώ πέρσι καλέ μου ότι το αγαπημένο παιδί του Άλφα, η Σίσσυ Χρηστίδου θα έμενε φέτος χωρίς δουλειά και θα το πίστευες; Κρίμα στα βαρέα και ανθυγιεινά της Σίσσυ πέρσι, που για χάρη του "Αγρότη" έτρεχε στις εξοχές με μπότες καουμπόικες και μάζευε το γάλα από την αγελάδα. Τώρα, θα το μαζεύει για το μικρό υιό της και την βλέπω να δηλώνει κυρία Μαραντίνη από δω και μπρος. Να μην ξεχάσω να σου πω, πως από εκεί που ξέραμε τα επαγγελματικά μίτινγκ της Χρηστίδου live από το Twitter, τώρα σιωπή έπεσε....



Την ανατροπής συνέχεια στον Άλφα και για την Ωραία Ελένη που από το πρωινάδικο και μετά από 16 χρόνια καφέ, τώρα θα σερβίρει γκαζόζες για την πέψη μετά το μεσημεριανό. Δεν κλαίω για τίποτις άλλο, παρά για τα τρία τέκνα της Χέλεν που θα τραβήξουν ζόρι χωρίς τη μαμά σπίτι τα μεσημέρια. Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι η Μενεγάκη θα έχει ελεύθερο το πρωινό της για να πηγαίνει στη λαϊκή για τα ζαρζαβατικά και όχι σαν κυνηγημένη το απομεσήμερο που είναι όλα χαλασμένα.



Κρίμα και για το Κατερινάκι, την Καραβάτου ντε, που μετά από τόσο δάκρυ, έμεινε άνευ εκπομπής με την κοιλιά στο στόμα. Μάλλον δηλαδή, γιατί σαφές δελτίο τύπου από την Κάντζα δεν έχουμε λάβει (το ιντερνετ μπας και τους το έκοψαν;).



Άλλη άτυχη με εκπομπή μεν αλλά που δεν τη βλέπουμε on air δε είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σοφού σόρι, που έκανε μεν σεφτέ και έναρξη με χλιδάτο ντεκολτέ αλλά από τότε δεν την ξαναείδαμε. Απεργία σου λέει οι απλήρωτοι τεχνικοί.



Για την Ευγενία Μανωλίδου δεν σου μιλώ. Καμένη την ανεβάζουν, κατακαημένη την κατεβάζουν την μπουμπούκα που με τον "Dancing Daily" και τα μονοψήφια νουμερά του, την χορέψαν την Ευγενία στο ταψί. Που είναι τα περσινά MEGAλεία που αρχόντισσα την είχαν στο Μaster Chef, τώρα θα καταρρεύσω.



Για να μην σου μιλήσω για το δίπολο Τατιάνα- Λαμπίρη. Η πρώτη θα παίζει με τα "Μίλα" και η δεύτερη έμεινε από "Super Star" με σκέτο το δελτίο του Star.



Aπό τις λίγες που γλύτωσαν την κρίση ήταν η κοκκινομάλλα πια Ελεονώρα αλλά το βρίσκω φυσιολογικό. Η Μελέτη πλέον κερδίζει στα επαγγελματικά γιατί χάνει στην αγάπη αλλά ρόδα είναι και θα γυρίσει (Αχ βρε Γιάννη)!



Τώρα πως βρεθήκαμε φέτος να κάνουν κουμάντο οι 20 + παρουσιάστριες, είναι αξιοθαύμαστο.



Εκπομπή θα έχει η Μαίρη Συνατσάκη, η Νάντια Μπουλέ, η Μαρία Ηλιάκη, μήλον της έριδος έγινε και η πιτσιρίκα Λάουρα Νάγιες ενώ και την Σκορδά που είναι βασίλισσα του πρωινού, πιτσιρίκα την λες με άντρα, παιδί και επομπή μόλις στα 30 της.

Η Κατίνα!