Τριανταφυλλίδης: "Θλιβερή και κακομοίρα η Μενεγάκη"

16.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το νέο σίριαλ που ξέσπασε αυτές τις μέρες, έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη και την είδηση (που είδαμε στο star),

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Το νέο σίριαλ που ξέσπασε αυτές τις μέρες, έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη και την είδηση (που είδαμε στο star), ότι παίρνει το επίδομα τρίτεκνης μάνας ύψους 266 ευρώ τον μήνα. Πολλά ακούστηκαν, πάρα πολλά γράφτηκαν και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπιστέψουμε. Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης όμως που γνωρίζει τη Μενεγάκη από τότε που είχε σκούρα μαλλιά, μίλησε στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα" και τα είπε έξω απ’τα δόντια: "Θέλω να σας πω ότι όλα στη ζωή δεν χρειάζονται σχολιασμό, αλλά λύπηση", είπε για να ξεκινήσει ο σχολιασμός κάτι σαν προθέρμανση ένα πράγμα!



"Όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος παίρνει τόσα πολλά χρήματα το μήνα, χρειάζεται ψυχαναλυτή, δεν μπορεί να γνωρίσει την ευτυχία, στενοχωριέσαι, λυπάσαι", πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ την παρομοίωσε με τους στίχους από το λαϊκό τραγούδι "Ανθρωπάκι": "Είναι αυτό που έλεγε ο Ζαμπέτας: Όλο ήθελες να παίρνεις και ποτέ δεν έδινες. Ανθρωπάκι ήσουν πάντα κι ανθρωπάκι έμεινες", σε μια συνεχόμενη δήλωση που έσκασε σαν βόμβα στα αυτιά μας.



Και αναρωτιέμαι τι γίνεται Σωτήρη μου σε αυτή την showbiz; Γέμισε ανθρωπάκια ξαφνικά! Ο Ιάσων όμως συνέχισε επεξηγώντας την πιο βαθιά κοινωνιολογική αιτία που κρύβεται πίσω από όλα αυτά: "Άλλο τι δικαίωμα έχει να κάνει ο καθένας κι άλλο πώς φαίνεται σε μια κοινωνία, όχι σε κρίση, αλλά σε μια κοινωνία γενικά. Γιατί όταν βγάζεις τόσα εκατομμύρια και πας να ζητήσεις το επίδομα ΟΓΑ, θλιβερό είναι" και κατέληξε: "Κακομοιρίστικο είναι!".



"Στο θέμα δεν υπάρχει ούτε ηθικό, ούτε νόμιμο (δίλημμα), ούτε τίποτα. Μόνο γέλιο σου προκαλεί" τόνισε και συνέχισε το παραλήρημα: "Είναι ψυχιατρικό αυτό το θέμα!".



Για να σου τα συνοψίσω λοιπόν γιατί και εσύ θα έχεις σίγουρα μπερδευτεί Σωτήρη μου, η Ελένη είναι μέχρι τώρα βάσει του Ιάσων: ανθρωπάκι, θλιβερή, κακομοίρα και χρήζει ψυχανάλυσης. Και συνεχίζει: "Μικραίνεις στα μάτια του κοινού σου, στα μάτια μιας κοινωνίας. Ξέρετε κάποιοι σχολίασαν που είπα σε συνέντευξή μου, ότι δεν θεωρώ star τη Μενεγάκη, αλλά τον Σεφερλή, γιατί για να είσαι βασίλισσα έστω και της πρωινής ζώνης, πρέπει να έχεις μεγαλείο", είπε χαρακτηριστικά ο Τριανταφυλλίδης. Και σε ερωτώ αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν μπορεί να της βάλει πάνω από τρρρρία αλλά είναι και κάτω του μηδενός;

Ελένη Αναστασάκη