Η Τατιάνα έγινε τσαχπίνα και η Σταματέρη έμεινε ξυπόλητη!

19.09.2011
Το σφίξιμο του ζωναριού στα κανάλια από το τρέιλερ φαίνεται. Περικοπή και μάλιστα χοντρή έχει πέσει, με τους τηλεστάρ να ξεχνάνε τα μεγαλεία των περασμένων χρόνων. Και δεδομένης της λιτότητας, οι τηλεστάρ

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Το σφίξιμο του ζωναριού στα κανάλια από το τρέιλερ φαίνεται. Περικοπή και μάλιστα χοντρή έχει πέσει, με τους τηλεστάρ να ξεχνάνε τα μεγαλεία των περασμένων χρόνων. Και δεδομένης της λιτότητας, οι τηλεστάρ (με τη βοήθεια των σκηνοθετών πάντα) προσπαθούν να εμπνευστούν τα καλύτερα.



Αλλά, φευ, η έμπνευση τους φέτος συμβαδίζει και με την οικονομική κατάσταση... φτώχεια! Στο Alter (δικαιολογημένα βέβαια) και στο «Πολύ Μπλα Μπλα» πέρυσι ήταν στα κότερα και φέτος πήραν τα κουβαδάκια, τα βατραχοπέδιλα τους και κάτι λεκάνες, κλείστηκαν στο στούντιο και γύρισαν το τρέιλερ.



Στης Ελεονώρας Μελέτη κι αν το κόστος ήτο... μηδαμινό, αφού γυρίστηκε στο σπίτι της. Ευτυχώς, που η παρουσιάστρια είναι καλοπροικισμένη και είχαμε μία δόση χλιδής. Αν και από το τρέιλερ μάς έμεινε η Ελεονώρα στο κρεβάτι με μελαχρινό αγόρι.



Φέτος, θέλουν κάτι να μας πουν μέσα από τα τρέιλερ; Γιατί, πολύ κρεβάτι βρε παιδί μου. Η τρελή έμπνευση της «Πρωινής Μελέτη» έγινε... copy right από την Ελένη Μενεγάκη, μόνο που εκείνη ως τρίτεκνη μάνα και με σοβαρή σχέση, δεν ξάπλωσε στο κρεβάτι η ίδια, αλλά έριξε ένα ζευγάρι. Κι αν στης Μελέτη περάσαμε σε όλα τα δωμάτια, στης Ελένης περιοριστήκαμε στην κρεβατοκάμαρα!



Η μόνη που βγήκε έξω και πήρε σβάρνα τους αγρούς με το τρακτέρ είναι η Νικολέττα Καρρά, ως new entry που είναι. Αλλά κάτι μου λέει ότι όργωνε τις ελιές τους Σταμάτη Μαλέλη... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.



Τώρα που είπα Μαλέλης. Αν υποψιαστώ ότι είναι ο... «Τσάρλι» της ελληνικής τιβί, θα πεθάααανω, γιατί μόνο αυτό δεν έχω δει ακόμη. Όλα τα άλλα τα είδα. Μέχρι την Τατιάνα Στεφανίδου σε ρόλο κορασίδας να κουνάει τον ποπό της μπροστά στη μούρη μου. Είδες τρέιλερ για την εκπομπή της «Μίλα»; Που κανονικά θα έπρεπε να λεγόταν «χόρεψε» με τέτοιο κούνημα που έριξε η κοριτσοπαρέα του ελληνικού «Sex and the city». Αν και το τρέιλερ τους ήταν πιστό αντίγραφό από τους «Άγγελους του Τσάρλι»



Οι «Άγγελοι του Μαλέλη» λοιπόν, το κούνησαν αρκετά με πρώτη και καλύτερη την «Τάτυ» που είδα στην αρχή τον ποπό της και τρόμαξα να καταλάβω σε ποια ανήκει. Μη νομίζεις και που γύρισε φάτσα στην οθόνη, πάλι δυσκολεύτηκα να αναγνωρίσω το κοριτσόπουλο με τα Ugg μποτάκια και τα κοτσίδια. Άτιμη κρίση... έκανες την Τατιάνα τσαχπίνα κι άφησες την Μαρία Σταματέρη ξυπόλητη.



Αυτό πάλι; Πού οι εποχές του «Gala» με τις γούνες, τις τουαλέτες και τα διαμάντια; Με τζιν και ξυπόλυτη χόρευε στο τρέιλερ η Σταματέρη. Καλά, όλα τα λεφτά ήταν η ρεμπετο-ροκού Σάνυ Μπαλτζή, που η «Τάτι» την έβαλε να παίζει κιθάρα σαν την Ζωίτσα τη Λάσκαρη. Crazy girl I love you…..