Είναι η Ζέτα ηθοποιός; η Ελένη τρίτεκνη; Η σόουμπιζ τι λέει;

16.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σαν να ήταν μόλις χθες, θυμούμαι που την περσινή σεζόν ασχολούμασταν με το αν είναι ή όχι η Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιός. Τους ασκούς του Αιόλου είχε ανοίξει ο Χρήστος Λούλης με υποτιμητικά σχόλια για την Ζέτα- ηθοποιό που για την ιστορία είχε καταλήξει να της ζητήσει συγνώμη.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Σαν να ήταν μόλις χθες, θυμούμαι που την περσινή σεζόν ασχολούμασταν με το αν είναι ή όχι η Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιός. Τους ασκούς του Αιόλου είχε ανοίξει ο Χρήστος Λούλης με υποτιμητικά σχόλια για την Ζέτα- ηθοποιό που για την ιστορία είχε καταλήξει να της ζητήσει συγνώμη.



Τότε λοιπόν, δεν υπήρχε διάσημος που να μην ερωτηθεί για το αν θεωρεί τη Ζέτα ηθοποιό, μοντέλο ή παρουσιάστρια και φυσικά για το αν θα συνεργαζόταν μαζί της;



Είχε μοιραστεί στα δυο σου λέω η εγχώρια σόουμπιζ με τους μισούς σαν κοράκια να κράζουν το Ζετάκι και τους υπόλοιπους να πιάνουν τα χαρακώματα για να την στηρίξουν.



Ε, το ίδιο σκηνικό ζούμε αγαπημένε εφέτο. Τι ήταν να βγάλει το STAR την είδηση πως η Ελένη παίρνει το επίδομα τριτεκνίας; Του κουτρούλη ο γάμος έγινε. Και δεν εκφράζουν άποψη μόνοι οι επώνυμοι. Εδώ έχουμε και παρέμβαση πολιτική (ο Βελόπουλος του Alter βγήκε να πει την αποψή του), ο πρόεδρος τριτέκνων στήριξε την Ελένη μιλώντας για συνταγματικό δικαίωμα της παρουσιάστριας.



Από την άλλη, το φτυάρι έπιασε και την έθαψε όσο πιο βαθιά μπορούσε την Ελένη, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης αποκαλώντας την κακομοίρα μέχρι ενώ φυσικά η Πόπη Διαμαντάκου είχε ένα μπουκάλι χολή κάβα και το άνοιξε για να γιορτάσει τα επιδόματα της Βασίλισσας, αποκαλώντας την "Φουσκα που την πλήρωναν τσάμπα για χρόνια".



Πάντως, πλάτη στη Μενεγάκη, έβαλε και η Ελεονώρα Μελέτη που από πέρσι που πήγε καλεσμένη στο Ελενάκι, μέλι βρε στάζει.



"Εγώ κρατάω πάντα τις επιφυλάξεις μου, γατί ενδεχομένως η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να αφήσει τα λεφτά αφού δεν θα τα πάρει μια άλλη τρίτεκνη οικογένεια. Γιατί να μην τα πάρω εγώ στα χέρια μου και να αφήσω να τα πάρει κάποιο λαμόγιο; Γιατί να μην τα δώσω εγώ κάπου που τα έχουν ανάγκη";



Η αλήθεια είναι πως το σενάριο τούτο είναι πιθανό καθώς το ίδιο είχε συμβεί και με τον πολύτεκνο πια Γιάννη Πλούταρχο που έδινε τα χρήματα από την πολυτεκνία σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.



Όπως και να έχει, δεν είναι η Ελενίτσα η μόνη τρίτεκνη βρε αδερφέ. Μεσιέ Μαλέλης, θα ήθελα να ανοίξουν τα αρχεία και για Τζένη Μπαλατσινού, Ελένη Πετρουλάκη και μην σου πω και για την Αντζελίνα Τζολί., επιθυμώ να μάθω τα πάντα, για ΟΓΑ, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, ΣΟΥΠΑ, ΜΟΥΠΕΣ!

Tώρα γιατί πρέπει ο κάθε τυχαίος να λέει την άποψή του για τις παιδομάνες (τίτλος ιερός), είναι απορίας άξιο Σωτήρη μου!

Και να σου πω και κάτι: Μακάρι να είναι το Ελενάκι έγκυος, να την δουν να σκάσουν οι οχτροί που θα παίρνει επιδομα πιο βαρβάτο, εκείνο της πολυτεκνίας και όχι εκείνο το ψωροεπίδομα τριτέκνου.