Η Ράλλη μας ξεκούφανε, η Τατιάνα μας κοίμισε!

27.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πρεμιέρα είχαν την Δευτέρα η Νικολέττα Ράλλη και η Τατιάνα Στεφανίδου κι αναρωτιέμαι, αν από το Star στείλουν καμιά τουρτίτσα και σε εμάς για την…ψυχική οδύνη. Άτιμο πράγμα οι πρεμιέρες γιατί πρέπει να φανείς καλός

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Πρεμιέρα είχαν την Δευτέρα η Νικολέττα Ράλλη και η Τατιάνα Στεφανίδου κι αναρωτιέμαι, αν από το Star στείλουν καμιά τουρτίτσα και σε εμάς για την…ψυχική οδύνη. Άτιμο πράγμα οι πρεμιέρες γιατί πρέπει να φανείς καλός κι ελαστικός καθότι πρόκειται για την πρώτη εκπομπή.



Έτσι για το λόγο αυτό, προσπερνώ το γεγονός ότι η Νικολέττα Ράλλη μάς πήρε τα αυτιά με τις τσιρίδες, τα χάχανα και τα λάχανα. Από κοντά και οι κυρίες του πάνελ που έκαναν…διαγωνισμό ντεσιμπέλ! Χάλια τα αυτιά μας, χάλια. Και τα νεύρα μας.

Αλλά τα συγχαρητήρια μας στον σκηνοθέτη. Τόσα χρόνια με Χριστίνα Λαμπίρη λίγη γάμπα και λίγο μπούτι δεν είχαμε δει. Τώρα, όμως; Ξέδωσε ο σκηνοθέτης. Να τα κοντινά στη γάμπα της παρουσιάστριας, ανέβαινε η κάμερα σπιθαμή προς σπιθαμή στο καλλίγραμμο κορμί της, που αναδεικνυόταν με το λευκό στενό φόρεμα. Άξια, άξια η διάδοχος. Μόνο που την επόμενη φορά, ας φροντίσουν να δείξουν όλα τα θέματα που προλογίζουν. Τα μισά «χάθηκαν» στο δρόμο.



Κι από την ηχορύπανση του μεσημεριανού, περάσαμε στη… σιέστα της Τατιάνας. Αλλιώς φανταζόμασταν τις πέντε γυναίκες κι αλλιώς τις είδαμε. Συγνώμη, το τραπέζι γιατί επιλέχθηκε για να κάθονται τα «τρελοκόριτσα»; Θηλυκή εταιρεία που θα συζητάει γυναικεία θέματα είναι ή η… φιλική εταιρεία; Μόνο το λυχνάρι έλειπε από το τραπέζι.



Αν δένουν μεταξύ τους; Άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Οι, δε, ερωτήσεις τους στο αρσενικό καλεσμένο Γιώργο Λιάγκα; Πςςς γροθιά στο μαχαίρι. «Αν σε απατήσει η Φαίη τι θα κάνεις»; Τι απαντάς σε αυτό; «Τη σφάζω στο γόνα»; Εδώ είπε ότι δεν φοράει τη βέρα και η Τατιάνα μόνο που δεν του έφερε το δάχτυλο του Ευαγγελάτου με τη βέρα, για να του δείξει πώς πρέπει να είναι το σωστό παντρεμένο δάχτυλο.



Σκέφτομαι ότι βαρεθήκαμε με καλεσμένο τον Λιάγκα. Φαντάζομαι τι ύπνους θα ρίξουμε στη συνέχεια. Αν και η παρουσία της Τζούλης κάτι μας λέει ότι θα ξυπνήσει τα αίματα. Η Τατιάνα μπορεί λίγο να περιορίσει τα προσωπικά παραδείγματα με τον σύζυγο Ευαγγελάτο; Γιατί να μας υπενθυμίζει συνέχεια ότι εμείς παντρευτήκαμε τον λάθος άντρα;



Μα να μην κοιτάει ο Νίκος άλλη γυναίκα; Ούτε ένα αθώο ξενοκοίταγμα; Τον έδειξε πέρυσι ο Φραγκολιάς στα ρεκόρ Γκίνες; Αν κι εδώ που τα λέμε (μην τον βγάλουμε τον άνθρωπο πιο σπάνιο είδος κι από… δεινόσαυρο) με την «Τάτι» μπροστά δεν ξενοκοιτάς ούτε τις… κούκλες από τις βιτρίνες!