Σε απόγνωση η Τζο: Έδιωξε την οικιακή βοηθό!

28.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Λάθος χρονιά βγήκαν οι «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1. Έπρεπε να έπαιζε φέτος το περίφημο ριάλιτι, να είχαμε κάτι να γελάμε. Αν την τρομερή και φοβερή πεντάδα των «νοικοκυρών» την πάρεις στο… ψιλό, μουρλαίνεσαι στα γέλια.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Λάθος χρονιά βγήκαν οι «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1. Έπρεπε να έπαιζε φέτος το περίφημο ριάλιτι, να είχαμε κάτι να γελάμε. Αν την τρομερή και φοβερή πεντάδα των «νοικοκυρών» την πάρεις στο… ψιλό, μουρλαίνεσαι στα γέλια. Αν τις πάρεις στα σοβαρά… μουρλαίνεσαι σκέτο. Μήπως ο Γιάννης Λάτσιος να το ξανασκεφτεί και να γυρίσει και δεύτερο κύκλο; «Οι Νοικοκυρές στον καιρό της κρίσης»!



Πςςςς, εγγυημένα μαύρη κωμωδία. Φαντάσου σκηνικά με τις πέντε αντιμέτωπες και «χτυπημένες» από την οικονομική κρίση. Δε σου λέω τίποτε άλλο. Ήδη μία γεύση μάς έδωσε πρόσφατα η Τζο η Τόγκου, η οποία βγήκε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» και αποκάλυψε την τραγωδία που ζει. Ναι, αγαπημένε μου, μετά την Έλλη Στάη που έδιωξε τον οδηγό του άντρα της, έρχεται άλλη μία κυρία να σφίξει το Luis Vuitton ζωνάρι της και να αρχίσει τις περικοπές.



Η Τζο η Τόγκου αναγκάστηκε να διώξει την εσωτερική (να το διευκρινίσουμε αυτό) οικιακή βοηθό και ήδη ζει το προσωπικό της δράμα. Γιατί δεν είναι που τώρα θα πλένει τα πιάτα και θα σιδερώνει, είναι που θα κάνει και τις εξωτερικές δουλειές. Γιατί βλέπεις μία κυρία που σέβεται τον εαυτό της, έχει την οικιακή βοηθό… δουλάκι, να της φέρνει από τα τσιγάρα μέχρι να πηγαίνει στην ΔΕΗ να πληρώνει τον λογαριασμό. Και το τελευταίο αναγκάστηκε πλέον να κάνει η Τζο η Τόγκου, η οποία για πρώτη φορά πήγε στην ΔΕΗ και στήθηκε κιόλας στην ουρά. Συγγνώμη, ένας Χριστιανός δεν βρέθηκε να παραχωρήσει τη θέση του στη σταρ; Τς, τς.



Έχεις υπόψη σου τι δράμα είναι αυτό που έζησε η Τζο; Να περιμένει στην ουρά με το20ποντο; Να την ενημερώσουμε ότι οι λογαριασμοί πληρώνονται και μέσω ίντερνετ ή θα της το… κάψουμε; Τον εγκέφαλο ε. Όχι τίποτε άλλο, είναι κρίμα να λιώσουν οι πανακρίβου σόλες του 20ποντου. Και δεν είναι η μόνη περικοπή που έκανε λόγω κρίσης… Αναγκαστικά έστειλε τον γιο της σε φθηνότερο ιδιωτικό σχολείο. Μιλάμε θρήνος η ιστορία. Άμα στο τέλος το πάει σε δημόσιο, να ξέρεις ότι οριστικά χρεοκοπούμε ως χώρα.