Γυμνή η Βόσσου; Φώτη κάνουν τέτοιες φάρσες;

30.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στα πλαίσια του χθεσινού ΜΙΛΑ, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πως η Σοφία Βόσσου είχε δεχτεί προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση στις οποίες απάντησε αρνητικά.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Στα πλαίσια του χθεσινού ΜΙΛΑ, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πως η Σοφία Βόσσου είχε δεχτεί προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση στις οποίες απάντησε αρνητικά.



Μην με ρωτάς αν στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο πιθανή άρνηση του Αντρέα Μικρούτσικου που υπήρξε σύντροφός της ή μήπως ήταν στην εποχή συνεργασίας της Βόσσου με την μονή των Παπαροκάδων, οπότε δεν μπορούσε να το παίζει γυμνή καλόγρια.



Όπως και να έχει, το σχόλιο αυτό έδωσε ιδέες στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και η φάρσα που έλαβε χώρα λίγο αργότερα ήταν σπαρταριστή.



Όπως θα δεις και στο βίντεο, ο Φώτης έπαιξε το ρόλο του εκδότη του περιοδικού Ινκόγκνιτο που κυκλοφορεί σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από την Βόσσου να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό του ''χωρίς να φανούν τα απ' αυτά της'', όπως τόνισε χαρακτηριστικά!



Ευτυχώς το Σοφάκι αρνήθηκε την πρόταση! Γιατί αν το δω κι αυτό, θα μείνω "Κουτσουράκι" και που να βρεις ένα "Φιλαράκι" να πεις τον πόνο σου μπροστά σε τέτοια φωτογράφιση.



Η Κατίνα σου!