Άρχισαν τα όργανα! Η Έλενα έλουσε με καφέ τη Ναταλία

01.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πρεμιέρα είχε σήμερα το πρωί το "Μες την Καλή Χαρά" και η νέα τάξη πραγμάτων στην τέταρτη σεζόν του πρωινού του Άλφα, έκανε μπαμ.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Πρεμιέρα είχε σήμερα το πρωί το "Μες την Καλή Χαρά" και η νέα τάξη πραγμάτων στην τέταρτη σεζόν του πρωινού του Άλφα, έκανε μπαμ.



Στην έναρξη της εκπομπής (όπως άλλωστε) και στους τίτλους αρχής, είδαμε τη Ναταλία Γερμανού, μόνη ολομόναχη να μας υποδέχεται. Με φούξια μίντι φόρεμα από τον Πάνο Ζήνα (θυμίσου το φούξια φόρεμα θα μας χρειαστεί παρακάτω) και αφήνοντας πίσω την ομαδική προσπάθεια των προηγούμενων ετών, η Ναταλία έκανε φρέσκο ξεκίνημα:



Καλημέρα είπε η Ναταλία και μας υποδέχτηκε στην τέταρτη σεζόν του "Μες την Καλή Χαρά", τονίζοντας πως και φέτος δεν θα είναι μόνη αλλά θα έχει μια καλή συντροφιά με την οποία φιλοδοξεί να περάσει ένα όμορφο φθινόπωρο και ίσως χειμώνα και ίσως και άνοιξη (Μακάρι δηλαδή, οι τρίμηνες συμβάσεις που έχουν υπογράψει να ανανεωθούν).



Πρώτος στο πλατό πάντως μπήκε ο Θέμης Γεωργαντάς, ακολούθησε ο Βασίλης Λιάτσος, ο Δήμητρης Λαγιόπουλος και τελευταία έκανε την είσοδό της η γυναικάρα με τα κόκκινα Έλενα Παπαβασιλείου που επέστρεψε στο πρωινό μετά από δύο χρόνια!



"Με ξέρετε", είπε η Ναταλία, "Δεν είμαι μονοφαγού. Και πέρσι είχα μια καλλονή κοντά μου. Και φέτος θα έχω ένα κοριτσάκι μαζί μου που είναι στο τοπ 3 των πιο σέξι γυναικών, είναι κόλαση και φαντασίωση... Κάθε καλός δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος".



Ουπς! Δολοφόνος ε;; Ταυτόχρονα η Ναταλία αναφέρθηκε στις έντονες απουσίες από το πλατό τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο για τους οποίους τόνισε πως ήδη λείπουν:

"Πολλά φιλιά, πολλή αγάπη και σας εύχομαι ένα πολύ καλό καινούργιο ξεκίνημα. Σας ευχαριστώ και τα χρόνια που πέρασαν δεν θα ξεχαστούν ποτέ"!



Πάντως, αύτό που κρατήσαμε είναι πως τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα, θα προστεθούν κι άλλα άτομα στην ομάδα του "Μες την Καλή Χαρά" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εμφάνισης της Κατερίνας Ζαρίφη.

Δίπλα τη Ναταλία πάντως δεν είδαμε την Έλενα στον καναπέ (όπως γινόταν τα προηγούμεναχρόνια με το Σισσάκι) δίνοντας το στίγμα για το ποιός κάνει κουμάντο, αφού η Παπαβασιλείου έπιασε μια γωνίσα μετά και το Θέμη Γεωργαντά.



Το πολικό κλίμα συνεχίστηκε όταν στο πλατό μπήκε ως καλεσμένος ο Σωτήρης Καλυβάτσης φέρνοντας μπανανίτσες. Μία από αυτές τις μπανανίτσες πέταξε η Έλενα προς το μέρος της Ναταλίας και τάχα, δήθεν, κατά λάθος, η μπανάνα έπεσε πάνω στον καφέ της Ναταλίας κι αυτός με τη σειρά του πάνω στο φόρεμά της. Ε, η αμηχανία και των δύο ξανθών κοριτσιών ήταν φανερή, με την Έλενα να προσπαθεί να δείξει πως δεν ήθελε να συμβεί το ατύχημα και τη Ναταλία να φουσκώνει από θυμό!



Το πώς θα βγει η σεζόν, αποτελεί απορίας άξιο αλλά ένα είναι σαφές. Το παρεάκι δεν έδεσε κι ακόμα ψάχνουμε την Καλή χαρά που έγινε Κακός χαμός!



Η Κατίνα σου!