Βρε Έλενα, γιατί δεν ντάντεψες τον Μπουγιούρη;

07.10.2011
Αχ αγαπημένε μου Σωτήρη, Κάθε φορά που παρακολουθώ τον Παναγιώρη Μπουγιούρη σε κάποια του συνέντευξη με πιάνει μια μελαγχολία. Τι πράγμα είναι αυτό με την παρελθοντολογία του; Τις φορές που δεν μιλά για την πρώην του Αθηνά Οικονομάκου, μιλά για την πρώην συνεργάτιδα Έλενα Ακρίτα.

Αχ αγαπημένε μου Σωτήρη,




Κάθε φορά που παρακολουθώ τον Παναγιώρη Μπουγιούρη σε κάποια του συνέντευξη με πιάνει μια μελαγχολία. Τι πράγμα είναι αυτό με την παρελθοντολογία του; Τις φορές που δεν μιλά για την πρώην του Αθηνά Οικονομάκου, μιλά για την πρώην συνεργάτιδα Έλενα Ακρίτα.




Θυμάσαι που στο τέλος του δεύτερου κύκλου των Μυστικών της Εδέμ αποφάσισε να φύγει επειδή κουράστηκε; Θυμάσαι που πέρσι αναδιπλώθηκε και τόνισε πως τελικά είχε μια έπαρση και ζήτησε συγνώμη από την Ακρίτα για τη συμπεριφορά του;




Ε, τώρα έχουμε την εκδοχή νούμερο 3 για το τι έφταιξε και έφυγε τελικά από την επιτυχημένη σειρά του Mega.


Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου, ο μέγας γόης Παναγιώτης ξεκαθάρισε πως η φυγή του από τα μυστικά έγινε επειδή η Έλενα δεν τον υποστήριξε, δεν αφουγκράστηκε τις ανάγκες του.



"Το λάθος της Έλενας(Ακρίτα) είναι ότι δεν κατάλαβε κάποιες δικές μου ανάγκες. Αισθάνθηκα αδικημένος από την αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που είπαν ότι θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη σειρά. Στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο ένας συνδυασμός πραγμάτων. Πρώτον, έκανα το σφάλμα – αν μπορεί να θεωρηθεί σφάλμα αυτό- να ξεκινήσω με υπερβάλλοντα ζήλο και κάποια στιγμή, αισθάνθηκα να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Ήθελα περισσότερη υποστήριξη. Ένα “ντάντεμα”, μία αγκαλιά. Η Έλενα δεν κατάλαβε τις ανάγκες μου".




Σεναριογράφος είναι καλέ μου η Ακρίτα όχι η νταντά αμέσου δράσης.


Μήπως απλά ο Παναγιώτης δεν χώνεψε ότι η σειρά συνεχίζει να σκίζει και χωρίς εκείνον, τον μέγα ζεμ πρεμιέ 2 χρόνια τώρα;

Πάντως, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση του να αποχωρίσει και τονίζει:




"Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα, γιατί ένιωσα, από ένα σημείο και μετά, ότι δεν έχω να δώσω κάτι άλλο. Και όταν δεν έχεις να δώσεις κάτι παραπάνω σε μία δουλειά, καλό θα είναι να μην τη συνεχίζεις"...



Κι έτσι, ο Μπουγιούρης, συνέχισε τη μεγάλη καριέρα στην Κύπρο, γιατί τι να του πει και η Ελλαδίτσα! Τι να πεις...τέτοια εποχή που δεν υπάρχει ηθοποιός στην ελληνική τιβί που να μην μιλά το τούρκικο, αποχωρείς από σειρές όπως τα "Μυστικά"; Άβυσσος!