Και η κουτσή κουρούνα λέει αντίο στο Στιβ Τζομπς

06.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θλιμμένος είναι ολάκερος ο πλανήτης με το θάνατο του Στιβ Τζομπς (Steve Jobs). Μεγάλο κεφάλαιο δεν λέμε ο υπεράνθρωπος Στιβ αλλά αυτή η αναστάτωση στην εγχώρια σόουμπιζ στο λαιμό μου κάθεται.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Θλιμμένος είναι ολάκερος ο πλανήτης με το θάνατο του Στιβ Τζομπς (Steve Jobs). Μεγάλο κεφάλαιο δεν λέμε ο υπεράνθρωπος Στιβ αλλά αυτή η αναστάτωση στην εγχώρια σόουμπιζ στο λαιμό μου κάθεται.





Ξύπνησαν οι επώνυμοι και λένε το αντίο στο Στιβ και να σου τα RIP και να σου τα κλάματα.Εγώ θα σου πω ότι οι μισοί από αυτούς που κλαίνε για τον Τζομπς, μαύρα μεσάνυχτα έχουν για το έργο του και απλά θέλουν να κάνουν τη μόστρα τους. Κάποιες μάλλον μπέρδεψαν το χρώμα του σάπιου μήλου που ήτο κάποτε στη μόδα, με το μισοφαγωμένο μηλαράκι! Τι να πεις



Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν λοιπόν από το πρωί:





Η Τζένη Μπαλατσινού: "Οι αδυναμίες, ακόμα και όταν αφορούν την υγεία, μπορούν να γίνουν η κινητήρια δύναμη για την προσωπική και επαγγελματική ζωή. Στιβ Τζομπς"





Ο Σάκης Ρουβάς: "Revolution never ends when you remember the paragon of the leader #thankyousteve"



Η Τατιάνα Στεφανίδου: "Καλημέρα. iSad... «Ο Παράδεισος έκανε upgrade» - «Έφυγε» ο Στιβ Τζομπς"



Η Ελένη Καρμποντίνι: "nomizw oti sto diasimo milaraki ontws twra leipei ena kommati...steve jobs."





Ο Σπύρος Σούλης: "Αντίο Steve Jobs. Σε ευχαριστούμε για το όραμα σου, την δημιουργικότητα σου, για όλα όσα μας έδωσες.."



Ο Δημήτρης Κοντόπουλος: "remembered today my first macintosh plus back in 1985, and how it changed my life"



Η Νάντια Μπουλέ: "αν δεν αγαπας αυτο που κανεις, θα αποτυχεις", Στιβ Τζομπς.



Ο Νίκος Γεωργιάδης: "Ναι ΟΚ, στενοχωρήθηκαμε για τον Στιβ Τζομπς, αλλά γιατί πρέπει να θρηνήσω κιόλας κάποιον με τρισεκατομμύρια που δεν έκανε ποτέ φιλανθρωπίες;"





Ο Μάκης Πουνέντης: R.I.P. Steve Jobs... The world lost a true genius...



Δήμητρα Αιγινίτη: "όταν έχεις ένα όραμα, ένα όνειρο, δεν έχεις παρά να το υλοποιήσεις και να το πετύχεις!" R.I.P. Steve Jobs





Όπως έγραψε εύστοχα μη - επώνυμη Ελληνίδα: "πεθαίνει ο Στιβ Τζομπς στην Καλιφόρνια, πλακώνονται οι Ελληνες στο τουίτερ" Ν' αγιάσει το στόμα σου! Πες τα χρυσόστομη!