Βίσση: Ψύλλοι στα αυτιά του Αντ. Σαμαρά!

13.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε βρε πω πω. Ψύλλοι στα αυτιά του Αντώνη Σαμαρά. Για τους έρωτες της μίλησε η Άννα Βίσση στο νέο ριάλιτι για τη ζωή της και από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε βρε πω πω. Ψύλλοι στα αυτιά του Αντώνη Σαμαρά. Για τους έρωτες της μίλησε η Άννα Βίσση στο νέο ριάλιτι για τη ζωή της και από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Και τι είπε για τον αρχηγό; Ότι ήταν μεγάλος έρωτας, αλλά και ζηλιάρης. Την έβλεπε να έχει μία κάποια επαφή με το Νίκο Καρβέλα κι ερχόταν ο αρχηγός και κιτρίνιζε από ζήλια. «Μπορεί να είχε ψύλλους στα αυτιά του» ήταν η ατάκα της. Η ιστορία δικαίωσε… τους ψύλλους του. Βρε μπας και τώρα με το μνημόνιο να έχει πάλι τους ίδιους… ψύλλους; Αν είναι να τον πάρουμε στα σοβαρά…..

Είπε και για τον έρωτα της με τον Γιώργο Νταλάρα. Ένα σου λέω…. μεγάλος. Ευτυχώς που βρέθηκε στο δρόμο της ο Σαμαράς και τον ξεπέρασε. Μήπως ως χώρα να πάρουμε το παράδειγμα της Βίσση και για να ξεπεράσουμε τον άλλον τον Γιώργο (Παπανδρέου) να φέρουμε τον Σαμαρά; Μόνο να μη μας… ψυλλιαστεί!

Κρίση αυτογνωσίας της κόρης

Στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και η κόρη, Σοφία που μας θύμισε εποχές από το αξεπέραστο «31 δρόμοι» και πόσο κακή ηθοποιός είναι. Ακόμη και στα «αυθόρμητα» με τη μητέρα της στο διαμερισματάκι της Νέας Υόρκης (εκεί που έσκιζε κάτι μπλούζες για τη νέα κολεξιόν της) φοβόμασταν ότι θα πεταχτεί ο Ανδρέας Γεωργίου, συμπρωταγωνιστής της στη σειρά.

Χάλια αγαπημένε μου. Καλύτερα να σκίζει μπλούζες παρά να παίζει. Της αναγνωρίζω, όμως, ότι έχει αυτογνωσία. Παραδέχτηκε ότι είναι ατάλαντη και δεν πήρε τίποτε από τους γονείς της. Η δικαίωση άργησε μια μέρα.

«Βλάχα» η… απόλυτη;

Ότι θα έρθει η απομυθοποίηση της «απόλυτης» από το ίδιο το σπλάχνο της, δεν το περιμέναμε. Μάνα και κόρη αποφάσισαν να κάνουν από ένα ίδιο τατουάζ κι εκεί να δεις προβλήματα που έχουν οι οικογένειες του κόσμου. Δεν μπορούσαν να αποφασίσουν το σχέδιο. Η Βίσση πρότεινε αγγέλους και καρδούλες και η κόρη μόνο που δεν τα βρόντηξε να φύγει…. «Είσαι βλάχα» είπε στην «Απόλυτη» μόλις άκουσε τα σχέδια. Τς, τς. Καρδούλες; Αγγελάκια; Βελάκια; Φτου σου, βλάχα, αμόρφωτη, τελευταία…

Η μάνα έκλεψε την παράσταση

Ένα έχω να πω. Αυτή που έκλεψε την παράσταση (εκτός της Βίσση) ήταν η μάνα της, η Σοφία. Απίστευτη. Μου θύμισε την Σοφία από το «Ρετιρέ». Ειδικά, όταν σχολίαζε τους έρωτες της Βίσση ήταν όλα τα λεφτά. Εκεί, δε, που μίλησε για τον Απόστολο Γκλέτσο και ο τρόπος που έστριψε τα μούτρα, ήταν μία εικόνα, χίλιες λέξεις.