Βίσση: Ο Νταλάρας, ο Σαμαράς και τα άλλα παιδιά...

13.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αχ και να ήμουν μύγα να πετούσα την ώρα που έπαιζε το ριάλιτι της Άννας Βίσση στα σπίτια των Κώστα Τουρνά, Γιώργου Νταλάρα, Αντώνη Σαμαρά και πάει λέγοντας…. Να καθόμουν κολλημένη στην τηλεόραση και να έβλεπα αντίδραση συζύγων όταν εκείνη μιλούσε για τους συζύγους και τον έρωτα που έζησαν.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αχ και να ήμουν μύγα να πετούσα την ώρα που έπαιζε το ριάλιτι της Άννας Βίσση στα σπίτια των Κώστα Τουρνά, Γιώργου Νταλάρα, Αντώνη Σαμαρά και πάει λέγοντας…. Να καθόμουν κολλημένη στην τηλεόραση και να έβλεπα αντίδραση συζύγων όταν εκείνη μιλούσε για τους συζύγους και τον έρωτα που έζησαν. Φαντάζομαι ότι το στράβωμα του μούτρου θα πήγαινε σύννεφο. Λες να έπεσε και… κρεβατομουρμούρα; Εμ δεν είναι και λίγο να ακούς μία πρώην και ποια πρώην –έστω και από τα πολύ παλιά – ότι έπεφτε στα πατώματα μετά από κάθε χωρισμό…. Και φαντάζομαι εκείνους να ιδρώνουν από άγχος τι θα πει το στόμα της.

Κώστας Τουρνάς

Βρε τι μαθαίνει κανείς όταν μεγαλώνει. Το καλοκαίρι του 74 λίγο πριν φύγει από την Κύπρο, η Άννα έζησε ένα σύντομο φλερτ με τον Κώστα Τουρνά. Αυτό πρώτη φορά το ακούσαμε, αλλά ας είναι καλά το «καρφί» η κολλητή που το μαρτύρησε. Εδώ, η «απόλυτη» δεν είχε γνωρίσει τα… πατώματα

Γιώργος Νταλάρας

Τα έμαθε όμως (τα πατώματα) με τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος της δεσμός. Οκ, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Και η κυρία Νταλάρα το έπιασε…. Κι εγώ δεν ήμουν μύγα. Αμ το άλλο που μάθαμε; Ο Νταλάρας ήτο άγριο νιάτο και μηχανόβιος. Και μεγάλος έρωτας για την Βίσση, που όταν χώρισαν, έπεσε στα πατώματα και δεν έλεγε να σηκωθεί. Κι εκεί που είσαι Νταλάρας και πας να «φουσκώσεις» από καμάρι (φυσιολογική αντίδραση σε τέτοιες αποκαλύψεις) έρχεται το μεγάλο ξενέρωμα: Αν τον γνώριζα αργότερα, δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι μαζί του.

Αντώνης Σαμαράς

Η χαρά του Γιώργου Καρατζαφέρη ήταν οι αποκαλύψεις της Βίσση για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Έτοιμη θα την έχει την ατάκα στην πρώτη τους κόντρα στη Βουλή. Ζηλιάρης, αγαπημένε μου, ο αρχηγός αλλά και… διορατικός διότι από την αρχή δεν του άρεσαν τα κολλητηλίκια με τον Καρβέλα. Όμως καλό παιδί και το κυριότερο; Ο γαμπρός που ήθελε η μαμά. Και μη χασκογελάς. Τη σήμερον ημέρα αν είσαι πολιτικός, είναι υπέρ να σε λένε «καλό παιδί». Και γλυκούλη στα νιάτα. Πάει, αλοιφή τον έκανε τον αρχηγό

Λάμπης Λιβιεράτος

Εδώ, φανταζόμαστε ότι η σύζυγος Εύη Αδάμ δεν είχε πρόβλημα. Άλλωστε, τον έρωτα αυτό όλοι τον ζήσαμε. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι ο Λάμπης ήταν η συμπάθεια της μαμάς. Και της κολλητής.

Απόστολος Γκλέτσος

Του άντρα του πολλά βαρύ… «Ωραίος, μάγκας, αλλά μέχρι εκεί» ήταν το σχόλιο της μαμάς Σοφίας κι εγώ δεν περιγράφω άλλο. Τα είπε όλα η μάμα. Το ήξερες εσύ ότι η Βίσση είχε πέσει στα πατώματα και για τον Γκλέτσο και ότι χτυπιόταν από πόνο; Απίστευτο; Κι αυτή τώρα που το σκέφτεται, το ίδιο λέει.

Παρατήρηση: Πάντως, έχω να πω ότι η Βίσση είναι γουρλού για πολιτικές καριέρες. Ο Σαμαράς ετοιμάζεται για Πρωθυπουργός και ο Γκλέτσος έγινε δήμαρχος. Επίσης, γιατί δεν είδαμε ούτε μία φωτογραφία του Χρήστου Ψωμοπουλου; Οεο;