Και οι πρώην (της Βίσση) έχουν ψυχή: τους άρεσε το ριάλιτι;

14.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το rockumentary της Άννας Βίσση μπορεί να προκάλεσε πολλά και διάφορα σχόλια, όμως το θέμα είναι - επειδή μικλάμε και για μια ντίβα που ερωτεύεται με πάθος- τι γνώμη έχουν γι' αυτό οι πρώην της Αννούλας;

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Το rockumentary της Άννας Βίσση μπορεί να προκάλεσε πολλά και διάφορα σχόλια, όμως το θέμα είναι - επειδή μιλάμε και για μια ντίβα που ερωτεύεται με πάθος,- τι γνώμη έχουν γι' αυτό οι πρώην της Αννούλας;

Κώστας Φραγκολιάς, Απόστολος Γκλέτσος και Λάμπης Λιβιεράτος είναι λίγοι από τους παθιάρικους έρωτες της Άννας, οι οποίοι όμως τόλμησαν και εξέφρασαν την γνώμη τους για το σόου της Αννούλας στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη".



"Δεν έχω να πω κάτι. Είναι κάτι που αφορά την Άννα. Δε θέλω τώρα να αναφερθώ σ’ αυτό", δήλωσε ολίγον ενοχλημένος ο Κώστας Φραγκολιάς και συνέχισε: "Καλή επιτυχία εύχομαι στο καινούργιο της εγχείρημα. Είναι πράγματα που αφορούν την Άννα και εμένα καθαρά", είπε ο Κωστάκης που με συγχωρείς κιόλα αλλά αν δεν ήτο η Βίσση και ο δεσμός μαζί της, από που θα τον εξέραμε!



Ο Αποστόλης ο Γκλέτσος από την άλλη - δήμαρχος Στυλίδος, μην ξεχνιέσαι- πέταξε τη σκούφια του για να μιλήσει για την Αννούλα: "Κι εγώ έπεσα στα πατώματα για την Άννα", είπε ο δήμαρχος Στυλίδας σαν απάντηση στα σχόλια της Βίσση ότι έπεσε στα πατώματα για τον Καρβέλα, τον Νταλάρα και τον Γκλέτσο. Πωπω αυτό άρα ήταν έρωτας-παρκέ!



"Ήταν αμοιβαίο 100%. Η σχέση μου με την Άννα, ήταν μια συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου", αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ έκανε ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην του άρεσε στο ριάλιτι της Άννας. Έτσι, έτσι να ακούνε κάτι Φραγκολιάδες να μαθαίνουν.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος από την άλλη είναι πολυάσχολος και δεν κατάφερε να δει την πρεμιέρα της πρώην του και τόνισε ότι εκείνη την ώρα παίζει με τα παιδιά του (ναι σε αυτό το επεισόδιο δεν έχει χωρίσει από την Εύη Αδάμ αλλά όρκο μην πάρεις) και δεν πρόκειται να το αλλάξει.



Ελαφρώς κρανιώθηκε ο Λάμπης ή είναι η ιδέα μου γιατί μπόλικη ψύχρα νιώσαμε και πουντιάσαμε όταν ο Λάμπης τόνισε:

"Αν αναφέρθηκε καλοπροαίρετα, όχι δεν με ενόχλησε καθόλου", είπε ο τραγουδιστής που δεν φάνηκε να τον συγκινούν οι αναφορές του ροκιουμένταρι στο όνομά του.



Εννοείται πως από το μέτωπο Νταλάρα και Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Τουρνά δεν έχουμε ακόμα απόκριση αλλά "ψοφάω" να δω απάντηση από τον πικραμένο πρώην Ψωμόπουλο, που ουδείς αναφέρθηκε στο όνομά του. Δεν θυμάμαι αν ο επιχειρηματίας έχει αποφυλακιστεί αλλά σίγουρα όλοι θυμούνται τον δεσμό με την Άννα που κράτησε πάνω από χρόνο! Αχ αυτόν θα ήθελα να δω πώς θα "τον στόλιζε" η μάνα Βίσση. Αλλά το είπε η γυναίκα. Δύο τρεις πρώην ήταν σόι, οι υπόλοιποι για πεταμα!



Ελένη Αναστασάκη, Κατίνα!