Επανάσταση κάνουν οι εγχώριες σταρ (από το Twitter)

19.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έβαλαν τη βαζελίνη κάτω από τα μάτια για να μην τις πτοήσουν τα δακρυγόνα και ξεχύθηκαν!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Έβαλαν τη βαζελίνη κάτω από τα μάτια για να μην τις πτοήσουν τα δακρυγόνα και ξεχύθηκαν! Ο λόγος για τις επώνυμες κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ που σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης σήμερα που οι μεγάλες πορείες στο κέντρο δίνουν και παίρνουν. Κάποιες επαναστατούν από το Twitter, κάποιες διαδηλώνουν αλλά με το κινητό στο χέρι και άλλοι διαμαρτύρονται που τα πάντα είναι κλειστά.



Τέρμα ο καναπές και η μοιρολατρεια ... Βαρεθήκαμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο και τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα !!! Τάδε έφη η νεοαφιχθείσα στο Twitter, Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Η Κατερίνα Παπουτσάκη πήγε ένα βήμα παραπέρα την επανάσταση. Όχι μόνο διαμαρτύρεται μέσω Twitter αλλά έχει κατέβει και η ίδια στην πορεία και ποστάρει και φωτογραφίες με το σύνθημα "ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ".



H Ρούλα Κορομηλά, μάλλον κάποιο λογαριασμό θα ήθελε να πληρώσει και βρήκε τις δημόσιες υπηρεσίες κλειστές, γιατί διαμαρτυρήθηκε: "Τα πάντα όλα κλειστά, αχ αχ".



Παρα τα μικροεπεισοδια ο κόσμος παραμένει συγκεντρωμένος. Ο κόσμος δεν φοβάται πλέον!!! τονίζει η Δήμητρα Αιγινίτη και συνεχίζει: Η πρωτοφανής -προς το παρόν- αμυντική στάση των ΜΑΤ, μήπως έχει να κάνει με την προ ημερών αλλαγή ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.



Η Νάταλι Θάνου είναι ένα σημερινό κορίτσι των λουλουδιών που πιστεύει στην ειρήνη και ποστάρει: Give Love and peaceful vibrations-than ur message will be spreaded in the right way!



"Οχι φόβος αλλά προσοχή... Προσοχή!!! τονίζει και η πάντα μάχιμη Ζέτα Δούκα!



Η Τατιάνα πάλι, είπε να βγάλει και υλικό για την εκπομπή της μέσω twitter: "Περιμένω tweets από Σύνταγμα στις 16.45! Φωτογραφίες και σχόλια θα διαβαστούν στην εκπομπή".



Tην ίδια στιγμή, ο Αργύρης Αγγέλου ανησυχεί για τα επεισόδια που θα συμβούν:" Παλι δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.... !!!"



Η Κατίνα!