Βίκυ Χατζηβασιλείου: η "ντίβα" του Twitter

21.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μία ήταν η Μαντάμ Σουσού και μία η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Γιατί Σωτήρη μου, ποιά είναι η Βίκυ που θα "ακολουθήσει" το λαουτζίκο στο Twitter.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Μία ήταν η Μαντάμ Σουσού και μία η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Γιατί Σωτήρη μου, ποιά είναι η Βίκυ που θα "ακολουθήσει" το λαουτζίκο στο Twitter.



H παρουσιάστρια του "Πάμε Πακέτο" ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, και ανάμεσα σε άλλα εξήγησε γιατί τι στιγμή που την ακολουθούν τουλάχιστον 4.600 άνθρωποι στο Twitter, εκείνη επιλέγει να μην κάνει follow... σε κανένα.



''Έχω 4.600 followers. Φαντάζεσαι τι θα γίνει, αν ακολουθήσω και τους 4600; Διαδικτυακό κομφούζιο!''είπε η παρουσιάστρια του ''Πάμε Πακέτο'' και τόνισε: ''Αν πάλι ακολουθήσω μόνο εσένα και άλλους δύο φίλους ή συναδέλφους δεν είναι αντιδημοκρατική κίνηση;''.



Έπειτα από το λογαριασμό της στο Twitter, έσπευσε να δικαιολογήσει για μια ακόμα φορά την ντιβίστικη επιλογή της



"Ζητώ συγγνώμη από φίλους κ συγγενείς που δεν τους "ακολουθώ",αλλά δεν μπορώ να τους προτιμήσω σε σχέση με τους υπόλοιπους 4600 followers”"



Με άλλα λόγια, αυτό που μας λέει η Βίκυ είναι πως τους βλέπει όλους ίσους παντού, ακόμα και στο Twitter. Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να δίνει το τηλέφωνό της πουθενά γιατί είναι άδικο κάποιοι φίλοι ή συγγενείς να το έχουν και να μην το έχει και ο υπόλοιπος κόσμος.



Κάποιος θα έπρεπε μάλλον να εξηγήσει στην παρουσιάστρια ότι ο σκοπός της ε λόγω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτό το περιβόητο "to know each other". Δηλαδή, ο Άστον Κούτσερ και η Lady Gaga που ακολουθούν 150.000 άτομα ο καθένας, δημιουργούν διαδικτυακά μποτιλιαρίσματα;



Αλλά δεν φταίει η Χατζηβασιλείου. Φταις εσύ που την ακολουθείς κι εκείνη χαίρεται που υπάρχει κόσμος να διαβάζει τα posts της. Να είχε μόνο 10 νοματαίους followers και θα έβλεπα αν θα ακολουθούσε ή όχι και την κουτσή κουρούνα!



ΥΓ: το συγκεκριμένο φαινόμενο στο Twitter είναι πρωτοτυπί ελληνική για άλλη μια φορά. Οι εγχώριοι celebrity προτιμούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο και σπανίως ακολουθούν τον ταπεινό λαό. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω από το Τζάστιν Μπίμπερ ή τον δικό μας Έλληνα Νίκο Αλιάγα που μπήκε στη διαδικασία να "ακολουθήσει" 30.900 άτομα....



Τι να πεις! Η Κατίνα!