Λιάγκας: το Dancing on Ice, η Τσιμτσιλή & ο παρτενέρ

31.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στις 6 του Νοέμβρη θα κάνει (αν όλα πάνε καλά) πρεμιέρα το "Dancing on Ice" και μία από τις επώνυμες κυρίες που θα διαγωνιστούν για το φιλανθρωπικό σόου στον πάγο, είναι και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Στις 6 του Νοέμβρη θα κάνει (αν όλα πάνε καλά) πρεμιέρα το "Dancing on Ice" και μία από τις επώνυμες κυρίες που θα διαγωνιστούν για το φιλανθρωπικό σόου στον πάγο, είναι και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Σου θυμίζω αγαπημένε, πως η Σταματίνα, εκτός από το "Πολύ Μπλα Μπλα", είναι και σύζυγος Θέμη Σοφού, γνωστού δικηγόρου με τον οποίο παντρεύτηκαν εφέτο μετά από “προξενιό” των Λιάγκα – Σκορδά.



Που λες λοιπόν, η Σταματίνα μίλησε στο “Πρωινό μου” για το πόσο ενθουσιασμένη είναι για το δύσκολο εγχείρημα της στον πάγο και δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν είναι πρόθεσή της να μην ντυθεί σέξι στα πλαίσια του ριάλιτι χορού.



Μιλώντας και για τον παρτενέρ της στον πάγο, τόνισε πως είναι ένα γλυκύτατο παιδί με καταγωγή από την Ουκρανία το οποίο ο αντρούλης της δεν ζηλεύει καθόλου. Ο σύζυγος της Σταματίνας έχει μάλιστα γνωρίσει από κοντά τον παρτενέρ και δεν ζηλεύει (στο ξαναλέω για να το εμπεδώσεις)!.



Με αφορμή τις δηλώσεις της Τσιμτσιλή για τον παρτενέρ της, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε το δικό του ρεπορτάζ επί του θέματος που μάλλον σπόντες, μην σου πω καρφιά και ταβανόπροκες προς άλλες κατευθύνσεις εκτοξεύτηκαν!



"Ο Θέμης και η Σταματίνα είναι πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους. Η Σταματίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι που να πειράξει ή να προκαλέσει αντιζηλία στον Θέμη. Άρα λοιπόν, είμαι σίγουρος- και όταν σας λέω κάτι το ξέρω- ότι θα επέλεγε έναν παρτενέρ που να μη δημιουργεί θέμα. Ο Σοφός είναι ένας σοβαρός δικηγόρος και δεν θα δεχόταν ποτέ έναν παρτενέρ που να μην είναι διακριτικός με τη σύζυγό του. Η Σταματίνα δεν θα επέλεγε ποτέ κάποιον που να είναι διαχυτικός και να φιλιέται ή θα αγκαλιάζεται μαζί της”!



Ουπς! Για ποιά χτύπησε η καμπάνα του Λιάγκα; Μην είχε στόχο την Πρεζεράκου που έβγαινε με τις καυτές στολές και χόρευε; Μήπως ήθελε να θίξει την Νατάσα Καλογρίδη με τα καυτά κορμάκια της στο "Dancing with the stars 2"; Ή μπας και ήθελε να μας φωτογραφίσει την “μεγάλη του συμπάθεια” Ελεονώρα Μελέτη που αν δεν υπήρχε αγκάλιασμα και φιλί σε κάθε της χορογραφία, νιώθαμε θλίψη και παγωνιά.

Θα πεις βρε Γιώργο μου, τα κορίτσια αυτά, ήταν ελεύθερα και ωραία και καλά έκαναν και έριχναν τις αγκαλιές τους. Θα σου πω βέβαια, πως πάνω στον πάγο, όλο και κάποιο σήκωμα στον αέρα και κάποια αγκαλιά θα δούμε. Αν ήθελε η Σταματίνα να μην θίξει το σοβαρό δικηγόρο, θα φρόντισε να μείνει σπίτι και να βλέπει το πάγο από την τιβί.



Ε, μας έφαγε η σεμνοτυφία. Δηλαδή άμαν ο σύζυγος της Σταματίνας ήταν φορτηγατζής, θα του άρεσαν δηλαδή τα σφιχταγκαλιάσματα on ice; Άσε που η Τσιμτσιλή ήταν και ξέφρενο νιάτο και τις έχει κάνει ήδη τις σέξι φωτογραφίσεις της, προτού γίνει Κυρία Σοφού!

Κ.Π