Ποια Βίσση; Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος λέμε

28.10.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποια φωνή; Ποια καριέρα; Ποια Βίσση; Νόμιζα ότι η ατάκα της Άντζελας Δημητρίου, πριν δύο εβδομάδες, που είδε το ριάλιτι της Βίσση: «Γιατί Άννα, γιατί… Έμεινα χαζή…» θα ήταν αξεπέραστη για καιρό.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ποια φωνή; Ποια καριέρα; Ποια Βίσση; Νόμιζα ότι η ατάκα της Άντζελας Δημητρίου, πριν δύο εβδομάδες, που είδε το ριάλιτι της Βίσση: «Γιατί Άννα, γιατί… Έμεινα χαζή…» θα ήταν αξεπέραστη για καιρό. Αλλά να που έρχεται η «Απόλυτη» και την κοντράρει στα ίσα. Στο ριάλιτι της Βίσση παρακολουθήσαμε την σταρ να μπαίνει στο χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν κάλο στις φωνητικές χορδές.

Αφού όλα πήγαν καλά, η «Απόλυτη» θέλησε να μας δείξει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τι θα γινόταν αν ο γιατρός έκανε ένα τσααακ λάθος. Ποια καριέρα; Ποια Βίσση; Η «Πρωινή Μελέτη» τούτη τη φορά δεν πήγε στην Δημητρίου και δυστυχώς δεν ξέρουμε αντίδραση. Αλλά φανταζόμαστε…. Αχ Άννα….

Όλα τα δολάρια στον Μάκη

Τελικά, παντού υπάρχει ένας γνωστός. Στα πέρατα του κόσμου να πας, τον γνωστό θα τον δεις. Έτσι και με την Βίσση. Στα πλαίσια του USA Tour, τραγούδησε σε ελληνικό κέντρο τύπου…γάμος άλα ελληνικά και ποιος λες ότι ήταν πρώτο τραπέζι πίστα; Ο άρχοντας Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Τον σήκωσε η Βίσση στην πίστα κι εκεί να δεις χαμό… Τον έραναν οι ομογενείς με ντόλαρς. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές βγαλμένες από την δεκαετία του 80 τουλάχιστον. Μόνο πιάτα δεν έσπασαν. Για την ιστορία, ο άρχοντας Μάκης μάζεψε δυόμιση χιλιάρικα. Αυτές είναι ζημιές. Εκεί, στον Alpha ενημέρωσαν τους Γερμανούς τους ότι τα ντόλαρς τα έριχναν ομογενείς και όχι ντόπιοι;

Δεν πήγαν τσάμπα τα λεφτά στις σχολές

Όταν είδαμε την Σοφία Καρβέλα πριν χρόνια πρωταγωνίστρια στους «31 Δρόμους» είπαμε ότι πήγαν τσάμπα τα λεφτά των γονιών της στις σχολές στας Αμερικάς. Την αδικήσαμε. Τελικά, το κορίτσι τα «τιμάει» τα δίδακτρα και στα δύο επεισόδια του ριάλιτι δίνει ρεσιτάλ… αυθόρμητης υποκριτικής. Και τα λεφτά στα αγγλικά δεν πήγαν χαμένα. Με τα ελληνικά υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά εντάξει. Γενικά, έχει χιούμορ, για πολλούς αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, αλλά δεν είναι και για χόρταση ε; Το πιασες το υπονοούμενο…

Η απομυθοποίηση των USA Tour

Όχι, ότι δεν το είχαμε υποψιαστεί, αλλά να ναι καλά η Βίσση που απλά μας επιβεβαίωσε. Όλα αυτά τα χρόνια ακούμε τους καλλιτέχνες μας κυρίως πρώτης γραμμής να κάνουν τέτοια εποχή συνήθως, τουρ στην Αμερική και στον Καναδά. Τελικά, οι συναυλίες είναι τουρ στα μπουζούκια των ομογενών ή σε κέντρα που μοιάζουν με αίθουσα γάμου και περιμένεις την ώρα που άδει ο σταρ μας, να διακόψει για να μπει μέσα το ζευγάρι από το… γάμος άλα ελληνικά. Ειδικά, η σκηνή όπου η Βίσση είχε σε ένα από αυτά πρόβλημα με τον ήχο ήτο η απόλυτη απομυθοποίηση του τουρ. Ένα δύο ένα, ακούγομαι; Χιχιχι.