Τα «προσόντα» του Sakis και το... «εντιμότατο κέρατο»!

12.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πώς το είπες; Σήριαλ έγινε η εύρεση νέου πρωθυπουργού; Πού να δεις τι σήριαλ έγινε ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Ορέστη Τζιόβα. Ούτε η Τόλμη και Γοητεία να ήταν με τόση ίντριγκα και σκάνδαλα.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Πώς το είπες; Σήριαλ έγινε η εύρεση νέου πρωθυπουργού; Πού να δεις τι σήριαλ έγινε ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Ορέστη Τζιόβα. Ούτε η Τόλμη και Γοητεία να ήταν με τόση ίντριγκα και σκάνδαλα. Δεν την πήραν χαμπάρι οι ξένοι ανταποκριτές, γιατί αλλιώς θα έβλεπες τον Τζιόβα να βγαίνει live στο CNN να ζητάει «συγνώμη» από το Κατερινιώ!



Άτιμο πράγμα οι τύψεις, αγαπημένε μου. Γιατί για να ζητάει συνέχεια συγνώμη και να αναλαμβάνει την ευθύνη του χωρισμού, είναι σαν το… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο αλανιάρης κεραμιδόγατος!!! Αλλά και αυτές οι εκπομπές. Όταν έβγαιναν στον «αέρα», ασχολούνταν με το θέμα αυτό. Νισάφι. Καλά έκανε η Φαίη Σκορδά και αρνήθηκε να παίξει again σχετικό βίντεο.



Πάντως, δεν έχουμε παράπονο. Ας είναι καλά ο Sakis Ρουβάς που ήρθε κι… επισκίασε το «εντιμότατο κέρατο»! Σόκι και δέος: ο Sakis εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι το τεράστιο ταλέντο του είναι προέκταση του… bird του! Είπε το «είδωλο» ότι ο γιος του έχει μεγάλα προσόντα, ζητώντας από την Κάτια εξηγήσεις, αν είναι δικό του το παιδί κι αντί να σχολιάσουν το χιούμορ του, από το πρωί βγήκαν με μεζούρες για να μετρήσουν μέγεθος.



Το τι άκουσαν τα αυτιά μας, δεν περιγράφεται. Παρομοίασαν το πέος του με το γιοφύρι της Άρτας που μεν είναι μικρό, είναι δε… θρυλικό. Άλλες «Ρουβίτσες» δήλωσαν σοκαρισμένες από την αποκάλυψη κι άλλοι είπαν ότι μόλις απομυθοποιήθηκε το «είδωλο»! Τι να πεις. Βλέπω το μάτι της κάθε «ρουβίτσας» να γίνεται… μεζούρα!!!



Και της Μαρίας Σαράφογλου… κούπα! Η Ελένη Μενεγάκη αγνοεί την ύπαρξη της. Δεν ξέρει ποια είναι και τι κάνει. Πήρε τηλέφωνο μία ακροάτρια για το κουίζ –φωτογραφία της ημέρας που ήταν μία παρουσιάστρια και απάντησε το όνομα της Σαράφογλου. «Έμεινα χαζή» που λέει και η Άντζελα Δημητρίου. «Ποια είναι τούτη» άρχισε να ρωτάει και οι συνεργάτες της (σίγουρα δεν τους κολλάει βαρέα και ανθυγιεινά;) της εξήγησαν σχετικά. Εντάξει, πέρυσι που ήταν πρωί δεν την έβλεπε. Όταν έπαιρνε όμως τα νούμερα, εκείνο το «Συμβαίνει Τώρα» με την Μαρία Σαράφογλου, που κάποιες μέρες έβγαζε μάτια, δεν το έβλεπε; Περσινή αντίπαλος, Έλεν μου….



Και μέσα σε όλα αυτά, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργοποιήθηκε! Συγκεκριμένα, έγινε υφυπουργός, αλλά και πάλι, ούτε στα τρελά μας όνειρα ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα γινόταν κάποια μέρα… «κυρία υπουργού»! Πρόταση, πρόταση: Να αναλάβει η «μπουμπούκα» την παρουσίαση του δελτίου του Star. Εξάλλου, αυτό το σενάριο με κυρία υπουργού σε ρόλο… ανκοργούμαν το έχουμε δει στο παρελθόν!