Του μπιμπ το πανηγύρι με τον... Notis Τσάβες!

15.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πού να ήξερε η Φαίη Σκορδά όταν κίναγε από το σπίτι της ως ταπεινή πρωινατζού για να πάει στη συνέντευξη με το Notis Σφακιανάκη, ότι θα επέστρεφε.. Αλέξης Παπαχελάς! Αλλά έτσι είναι ο καλλιτέχνης, όλο εκπλήξεις.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Πού να ήξερε η Φαίη Σκορδά όταν κίναγε από το σπίτι της ως ταπεινή πρωινατζού για να πάει στη συνέντευξη με το Notis Σφακιανάκη, ότι θα επέστρεφε.. Αλέξης Παπαχελάς! Αλλά έτσι είναι ο καλλιτέχνης, όλο εκπλήξεις. Ντυμένος… Ούγκο Τσάβες, με χακί καπέλο και σακάκι στη συνέντευξη/διάγγελμα είπε πράματα και θάματα. Κι όταν ήθελε να πει κάτι σοβαρό, ένα κατηγορώ βρε αδελφέ κοιτούσε την κάμερα. Και μία που τον έβλεπες και μία που σηκωνόσουν όρθιος και βάραγες προσοχή.



Αλλά η Φαίη και της το αναγνωρίζω, δεν μάσησε. Και πάλι καλά που η συνέντευξη ήτο μαγνητοσκοπημένη, διότι το μπιμπ πήγαινε σύννεφο. Μέχρι μωσαϊκό έβαλαν στο στόμα του για να μην καταλαβαίνουμε τα βρισίδια. Πόλεμος, λέμε. Τα περισσότερα τα άκουσαν οι πολιτικοί. «Μακάρι να σας βάλουν τελεία, κερατάδες, αλήτες. Θα σας βάλουν στο μαύρο κατάστιχο. Θα δια*^*στελνουν κι εσάς και τα παιδιά σας ες αεί. Να το γνωρίζετε αυτό, τομάρια ελεεινά». Έξαλλος αγαπημένε μου και μία που τον άκουσα και μία που θυμήθηκα τον «άρχοντα» Βασίλη Λεβέντη, που έλεγε κάποτε παλιά: «Καρκίνο να πάθετε όλοι» Χοχο.



Ο «Ούγκο» αναφέρθηκε και στο χαράτσι, το οποίο δεν πρόκειται να πλερώσει. Τι είπες; Θα του κόψουν το ρεύμα; Κουτούλη. Ή μάλλον… ασθενή (όπως είπε και ο Notis) δεν σου κόβουνε κανένα ρεύμα. Το είπε: «είναι παράνομο». Κι άπαξ και κάνουν την μπιμπ και το κόψουν; Τότε…Να του κόψουν τα χέρια! (Μωρέ, καρκίνος…) Ο ίδιος, πάντως, θα προτιμήσει να τους τουφεκίσει, άμα πάνε σπίτι του.



Και μέσα σε όλο τον χαμό, παίρνει η μπάλα και τον Sakis Ρουβά. «Ναι έχω λεφτά, αλλά θα μιλήσω. Εγώ Ρουβάς δεν γίνομαι». Στάκα κι αρπάχτηκα η «Ρουβιτσα». Εννοεί ότι ο Sakis το κάνει τουμπεκί και δεν αντιδρά με τα όσα πολιτικά συμβαίνουν; Φαίνεται ότι δεν έχει Twitter, διότι διαφορετικά θα έβλεπε ότι και το «είδωλο» είναι ένα τσακ πριν τον ξεσηκωμό!