Πλούταρχος: "Μαρία λέει και γεμίζει το στόμα του"

23.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι τραγουδιστής, τι άντρας, τι πατέρας, τι σύζυγος! Και ερωτευμένος φουλ να είσαι με το έτερον ήμισυ, ακούς τον Γιάννη Πλούταρχο να μιλά για τη σύζυγο Μαρία και σε πιάνει ένα σφίξιμο!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Τι τραγουδιστής, τι άντρας, τι πατέρας, τι σύζυγος! Και ερωτευμένος φουλ να είσαι με το έτερον ήμισυ, ακούς τον Γιάννη Πλούταρχο να μιλά για τη σύζυγο Μαρία και σε πιάνει ένα σφίξιμο!



Πολύ καψούρα σου λέω ο Γιάννης ο τροβαδούρος του έρωτα και την νιώσαμε και μεις εψές που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μου. Βρε μίλαγε για την επί 18 χρόνια σύζυγο και έσταζε μέλι το στόμα. Και η Μαρία το ένα και η Μαρία το άλλο και έχει σούπερ σώμα η Μαρία παρά τις 5 εγκυμοσύνες και γέννες και θέλω να την αρπάζω τη Μαρία και να πηγαίνουμε στο κρεβάτι.





Μέχρι και τραγούδι έφτιαξε ο Πλούταρχος για τη γυναίκα του και τον βλέπεις να το ερμηνεύει και γελάνε ίσαμε τα μπατζάκια του κάτω! Σου λέει, εκείνη τον ζηλεύει ωραία αλλά και αυτός πιστεύει πως η γυναικούλα του που είναι μαζί απ' όταν ο Γιάννης ήταν 23 και κομμωτής, είναι και πολύ όμορφη και οφείλει να την ζηλεύει. Στο δε ερώτημα αν είναι ερωτευμένος ακόμα με την Μαρία, εκεί ένα δάκρυ κύλησε κι από εμένα και από κάθε νοικοκυρά στο σπίτι και από τη Σκορδά μην σου πω:



"Τη θαυμάζω, κάποιες φορές την παρατηρώ λες και την βλέπω σε κάποιο κάδρο, έτσι θέλω να νιώθω πάντα για τη γυναίκα μου, μ' αρέσουν τα πάντα πάνω της, ακόμα κι όσα εκείνη μισεί".



Κι αν ανησυχείς ποιά η αντιμετώπιση του Πλούταρχου για την απιστία, σου λέει δεν θα την συγχωρούσε στη Μαρία αλλά αν έκανε εκείνος την κουτσουκέλα, θα ήθελε η γυναίκα του να το συγχωρέσει.



Πάντως και με τα παιδιά του ο πολύτεκνος τραγουδιστής τρέφει λατρεία και έρωτα. Τα τέσσερα πρώτα ήρθαν με πρόγραμμα και με την ελπίδα να βγάλει και το όνομα του πατέρα του ενώ το πέμπτο ήρθε μεν απρογραμμάτιστα αλλά το δέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Και το κλου, και τα πέντε παιδιά τραγουδούν καλά ενώ ο μεγάλος γιος έχει ταλέντο και στην μπάλα.



Όσο για τη σχέση του Πλούταρχου με το κράτος, σε αντίθεση με άλλους τραγουδιστές, ούτε καραμπίνες ετοιμάζεται να βγάλει για να τουφεκίσει κανένα, ούτε κατάρες ρίχνει σαν άλλους που απειλούν. Σου λέει ο τραγουδιστής έκανα τα παιδιά μου και έδωσα και 5 ΑΦΜ στο κράτος!



ΥΓ: Σωτήρη αν δεν κατάλαβες, τη σύζυγο του Γιάννη την λένε Μαρία@@@@ Tσέκαρε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πλούταρχου εδώ και άκουσε και το τραγούδι του Γιάννη για τη σύζυγό του!

Κατίνα!