Τα στήθη της Πετρούλας θυσία για την... 6η δόση!

24.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πάλι με μήνες με καιρούς, πάλι η Πετρούλα επέστρεψε στην τιβί και πήρε τους δρόμους. Η αποθέωση του ρεπορτάζ. Η Πετρούλα πήρε το τούμπανο στήθος της και βγήκε να μαζέψει υπογραφές για την 6η δόση.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Πάλι με μήνες με καιρούς, πάλι η Πετρούλα επέστρεψε στην τιβί και πήρε τους δρόμους. Η αποθέωση του ρεπορτάζ. Η Πετρούλα πήρε το τούμπανο στήθος της και βγήκε να μαζέψει υπογραφές για την 6η δόση. Αφού δεν υπογράφει ο Αντώνης Σαμαράς, σου λέει θα υπογράψει ο κόσμος. Και για να τους δελεάσει να βάλουν την τζίφρα τους στην «καταδίκη» της Ελλάδας, τι λες ότι σκέφτηκε το σατανικό της το μυαλό;



Η «συνθήκη των Βρυξελλών» γράφτηκε πάνω στο στήθος της. Άντε μετά να πεις εσύ όχι. Εκεί να δεις υπογραφές που μάζεψε η Πετρούλα. Γιατί μπορεί οι παππούδες να έλεγαν: «την τζίφρα και το πουλί να προσέχεις που το βάζεις», αλλά εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε στήθος Πετρούλας. Καλά, δεν συζητώ για το χούφτωμα που έπεσε. Αλλά έτσι είναι. Υπέγραψε ο κόσμος για το… μπιμπ από τους ξένους, τουλάχιστον να το απολαύσουν!



Πάντως, αν ψάχνουν οι ευρωπαίοι τρόπο για να πείσουν τον Σαμαρά να υπογράψει, ας δουν Star. Δίνει ιδέες…



Βγήκε το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά με στενή φούστα και την κοιλιά… φούσκα και μπήκαν ιδέες. Είναι έγκυος; Έφαγε γίγαντες το βράδυ και φούσκωσε; Ιδού η απορία. Και να οι αναλύσεις στο Made in Star και να τα… διαπιστευτήρια και να η επεξήγηση για τις λιγούρες της Φαίης που έφαγε ολόκληρο σουδάκι και ήθελε δεύτερο. Κι αφού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι έγκυος, η Νικολέττα Ραλλη εκτόξευσε απίστευτη ατάκα: «Ελπίζω να μην το έμαθε από εμάς».



Κουτό, κουτούτσικο εννοείται ότι το έμαθε από εσάς. Μέχρι το μεσημέρι νόμιζε ότι ήταν οι γίγαντες. Τουλάχιστον γλίτωσε το 20αρι για το τεστ εγκυμοσύνης. Μήπως, η Νικολέττα και το πάνελ κάνουν και υπέρηχους; Τώρα με την κρίση, όπου γλιτώνεις λεφτά, καλό είναι.



Η εξομολόγηση του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη ότι ο γιος του πέθανε από αναβολικά ήταν απλά συγκλονιστική. Αλλά δεν πρόλαβε να το πει και την επόμενη κιόλας μέρα η Τατιάνα και τα κορίτσια της είχαν θέμα για τα αναβολικά! Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Οι αποκαλύψεις έδιναν κι έπαιρναν, όπως αυτή του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος επίσης πήρε αναβολικά για να κάνει γυμνή φωτογράφηση για το Nitro πριν χρόνια.



Και γιατί δεν έκανε την… γυμναστική του photoshop που έχει ακίνδυνα αποτελέσματα; Ξέρεις τι κοιλιακούς και γράμμωση κάνει το φοτοσόπι; Πάντως, εγώ ένα έχω να πω… μετά το σάλο με τα αναβολικά, πάει…τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτη. Και στης Ψαρρούς την υπέρλαμπρη ράχη, θα γίνει το καλοκαίρι η παρέλαση του… πατσά!