Η Πετρούλα άρπαξε τον λούτσο και οι ψαράδες πάθανε εγκεφαλικά!

30.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ναι, τελικά η Πετρούλα και τα ρεπορτάζ της μας έλειψαν πολύ. Επέστρεψε το κορίτσι και είναι σα να μπήκε η άνοιξη. Και που να δεις τι λουλούδια ανθίσανε στον κλάδο των χασάπηδων και των ψαράδων. Γιατί, αγαπημένε μου η Πετρούλα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Ναι, τελικά η Πετρούλα και τα ρεπορτάζ της μας έλειψαν πολύ. Επέστρεψε το κορίτσι και είναι σα να μπήκε η άνοιξη. Και που να δεις τι λουλούδια ανθίσανε στον κλάδο των χασάπηδων και των ψαράδων. Γιατί, αγαπημένε μου η Πετρούλα πήρε τους δρόμους και αυτοί την έβγαλαν τη μία μέρα στην Βαρβάκειο και την άλλη στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Οι κρεοπώληδες την έβλεπαν σαν… κατσικάκι γάλακτος σου λέω, αλλά ερωτική ατμόσφαιρα υπήρξε στην ιχθυόσκαλα.



Φταίνε και τα ψάρια. Λούτσος, κωλοχτύπα, λαβράκι, γοργόνα ήρθε η Πετρούλα και σάχτηκε. Αλλά οι ψαράδες κύριοι, χάρακας! Έβγαλαν τα κινητά και τη βιντεοσκοπούσαν, τηλεφωνούσαν στους φίλους τους για την ατραξιόν. Αλλά όχι αγαπημένε μου, δεν γίνεται το τιμημένο/τραμπολίνο στήθος της Πετρούλας να μη γνωρίσει δόξες ΚΑΙ στην ιχθυόσκαλα. Και οι ψαράδες έχασαν την ψυχραιμία τους μόλις η ρεπόρτερ (γκούχου,γκούχου) έπιασε έναν λούτσο… Πολλαπλά εγκεφαλικά, μόνο αυτό σου λέω.



Και μιας που η κουβέντα πήγε στον… λούτσο. Ότι θα έβλεπα την Τατιάνα Στεφανίδου να μιλάει για πέη και να προβληματίζεται αν το μέγεθος παίζει ρόλο στην απόλαυση, ούτε στα τρελά μου όνειρα. Άτιμη AGB που μέσα σε μία εβδομάδα από τον Λουκά Παπαδήμο την έριξες στον…Τζακ τον Παπαδήμιο!



Sorry κιόλας, αλλά εκεί στο Πρωινό ΑΝΤ1 ποιος τους είπε ότι η AGB θα συγκινηθεί με το ντουέτο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Sakis Ρουβά στο κέντρο που άδει και ο σύζυγός της; Την ακούσαμε και σκιαχτήκαμε τηλεθεατές και… AGB. Ειλικρινά, πιστεύουν ότι ο κόσμος νοιάζεται τι κάνουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα στην καθημερινότητα τους; Και στην τελική, έχουμε την Ελεονώρα Μελέτη να μας λέει τα δικά της, δείξτε λίγο merci, με την καμία δεν θέλουμε και Σίσσυ!