Έπηξε η σόουμπιζ (& το Twitter) στις Κατερίνες! Χιλιόχρονες

25.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Της κατίνας το κάγκελο γίνεται σήμερις από τις επώνυμες εορτάζουσες της σόουμπιζ! Ποια να πρωτοθυμηθείς και ποιά να ξεχάσεις.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Της κατίνας το κάγκελο γίνεται σήμερις από τις επώνυμες εορτάζουσες της σόουμπιζ! Ποια να πρωτοθυμηθείς και ποιά να ξεχάσεις.



Φυσικά το Facebook και το Twitter βοηθά τα μάλα, οπότε οι Κατερίνες/ Καίτες/ Κάτιες δέχονται βροχή ευχών αλλά κάνουν και τα δικά τους σχόλια.



Πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Καινούργιου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα δέχτηκε τις πρώτες ευχές στο Twitter και μοιράστηκε τη χαρά της:



''Οι πρώτες ευχές....νιώθω τόσο όμορφα!!!σας Ευχαριστώ πολυ πολυ....xxxx''



Φυσικά, όργιο τιτιβισμάτων έγινε και με τις ευχές στην Κατερίνα Ζαρίφη που έγραψε συγκινημένη στο Twitter:





''Πείτε με γραφική αλλα οι γιορταρες ευχές στο τουιτερ με συγκίνησαν...Παρέα μου κανονική κι Οποίος γουστάρει...:) ''! Τη δε Ζαρίφη ξύπνησε από το πουρνό ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Ηλιάκη από τη συχνότητα του Ρυθμού 9,49 ενώ όπως αποκάλυψε το Κατερινάκι, ευχές στον αέρα έλαβα και από άλλο ραδιοφωνικό σταθμό μάλλον κατά λάθος.





Η ''μ' αν ξεχνάς ποια είμαι εγώ, είμαι η Καίτη που αγαπούσες'' Καιτούλα Γαρμπή, ευχαρίστησε κι αυτή τους φανς της για τις ευχές τονίζοντας:



''Σας ευχαριστώ όλους απ την καρδιά μου για τις ευχές σας! Το δώρο της γιορτής μου, πάντα το ίδιο, όπου δείτε στον δρόμο να στέκουν για βοήθεια, δώστε ότι μπορείτε... Φιλιά πολλά!''.



Προς το παρόν, σιγή ιχθύος τηρεί η φρεσκοχωρισμένη Κατερίνα Παπουτσάκη που το διάστημα αυτό δέρνεται με φωτορεπόρτερ αλλά και η Κάτια Ζυγούλη που έχει να τιμήσει το Twitter, πιθανότατα από τότε που ήταν ακόμα έγκυος στον Ρουβά junior. Πάντως, ούτε και ο Σάκης που είναι πάντα ενεργός χρήστης του Twitter έχει γράψει κάτι για τη γιορτή της αγαπημένης του.



Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη φαίνεται πως έχει μπόλικη δουλειά και αρκείται στο να απαντά στους followers της για τις ευχές που της στέλνουν!

Όσο για το μουσικό ζήτημα της εορτής τα σουξέ με κατερίνες είναι πολλά και μπορείς να διαλέξεις κι εσύ ποιο προτιμάς για να ευχηθείς στις επώνυμες Κατερίνες και μη!

* Ρίνα Κατερίνα- Μπίγαλης

* Κατερίνα -Σαββιδάκης

*Πάμε για ύπνο Κατερίνα- Πουλόπουλος

* Κατερίνα Κατερινάκι- Παχάλης

* Ομορφή μου Κατερίνα- Καλογιάννης

*Η Καίτη που αγαπούσες- Γαρμπή

* Βγαίνει η Κατερίνα- Βουγιουκλάκη

* Άμαν Κατερίνα μου!