Η Μελέτη παραμένει "Πρωινή" και μόνη σαν το λεμόνι

27.12.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν έκανες κι εσύ το λάθος να παρακολουθήσεις την Ελεονώρα Μελέτη στη χθεσινοβραδινή εκπομπή ''Οκ @ Νight'' του Θέμη Γεωργαντά, είναι πιθανό να τραβάς ακόμα τις κοτσίδες σου όπως κι εγώ άλλωστε!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Αν έκανες κι εσύ το λάθος να παρακολουθήσεις την Ελεονώρα Μελέτη στη χθεσινοβραδινή εκπομπή ''Οκ @ Νight'' του Θέμη Γεωργαντά, είναι πιθανό να τραβάς ακόμα τις κοτσίδες σου όπως κι εγώ άλλωστε!



Που λες, η Ελεονώρα ντυμένη ίδια η Άγια Νύχτα με μπλε μακρύ φόρεμα με αστεράκια, κάθισε στον καναπέ του Θέμη για μια εξομολόγηση εφ' όλης της ύλης.



Για τα επαγγελματικά της κάποια σημαντική αλλαγή δεν θα δούμε πιθανότατα. Η Μελέτη διέψευσε με το δικό της τρόπο τα σενάρια για μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη. Όπως τόνισε, κάθε φορά που ακούει κάποια φήμη που την αφορά, σπεύδει στο γραφείο του διευθυντή της που είναι πάντοτε ανοιχτό και μαζί συζητούν τα πιθανά σενάρια.

Η Ελεονώρα δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα για κατάργηση της πρωινής ζώνης του Star και φρόντισε να εκθειάσει τον Σταμάτη Μαλέλη, τον οποίο νιώθει τυχερή που έχει διευθυντή και ο οποίος δεν είναι δικτάτορας αλλά ακούει την γνώμη των υφιστάμενων του.



Όταν μάλιστα ο Γεωργαντάς ρώτησε την Ελεονώρα πως θα ένιωθε αν βρισκόταν απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, η ίδια έδειξε χαλαρή αφού το ίδιο σκηνικό έχει συμβεί πριν χρόνια επί εποχής Πρωινού Καφέ. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, ήταν προγραμματισμένο και φέτος να βρεθεί στον καναπέ την Ελένης αλλά εξαιτίας της μετακόμισής της στη μεσημεριανή ζώνη δεν κατάφερε να πάει ως καλεσμένη:



''Εφόσον υπάρχει παρόμοιο τηλεοπτικό προιόν στο STAR δεν θα ήταν ωραίο να βρεθώ στο απέναντι κανάλι. Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε να βλέπω πρόσωπα του STAR σε ανταγωνιστικές εκπομπής'', τόνισε σχετικά με την εκπομπή "Made in Star" με παρουσιάστρια τη Νικολέτα Ράλλη.



Βέβαια, από τη στιγμή που η κουβέντα ήρθε στα προσωπικά της Ελεονώρας, εκεί κάηκε και ο δικός μου εγκέφαλος και του Γεωργαντά (της το είπε και ο ίδιος για να μην με λες κακεντρεχή).

Ελεύθερη και ωραία δήλωσε η Μελέτη που έχει πλέον μετακομίσει και πάλι στα βόρεια προάστια και χαίρεται την ελευθερία της όσο ποτέ άλλοτε. Βγαίνει, ξενυχτά αλλά το ξεκαθαρίζει: δεν θέλει να ερωτευτεί. Βέβαια, δύο δευτερόλεπτα αργότερα τόνισε πως τις φορές που είπε πως δεν θέλει, ο έρωτας την χτύπησε κατακούτελα.



Και θα σου πω και γιατί δεν θέλει να ερωτευτεί. Σου λέει η Ελεονώρα πως το διάστημα αυτό προσπαθεί σκληρά να αλλάξει κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της όπως το να κάνει μαύρες σκέψεις.



Εκεί που ο Θέμης της ζήτησε να εξηγήσει το ζήτημα τούτο, ακούσαμε τα θειικά. Σου λέει η Νονώρα, κάθε φορά που ερωτεύεται δεν νιώθει καλά. Όταν έρθει κοντά με τον άλλο, μπλοκάρει η ίδια τη σχέση γιατί δεν μπορεί να αντέξει τον ερωτευμένο εαυτό της. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν έχει κάνει σχέση πάνω από τρία χρόνια ενώ από τον ενάμιση χρόνο σχέσης, παρακολουθεί η ίδια τον ερωτευμένο εαυτό της να διαλύει το δεσμό. Σου λέει το κορίτσι, οι καλύτερες σχέσεις της ήταν εκείνες που η ίδια δεν ήταν ερωτευμένη. Εκεί περνούσε σου λέει καλύτερα από ποτέ! Τζιζζζζζζζζζ- κάηκα!



Κ.Π