Χρύσπα: μπουτάκια- στηθάκια έξω... μεσημεριάτικα!

03.01.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η χθεσινή ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ (στο τονίζω) εμφάνιση της τραγουδίστριας Χρύσπα (εκ του Χρυσάνθη - Παγώνα) με έβαλε σε μεγάλες σκέψεις.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Η χθεσινή ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ (στο τονίζω) εμφάνιση της τραγουδίστριας Χρύσπα (εκ του Χρυσάνθη - Παγώνα) με έβαλε σε μεγάλες σκέψεις.

Μήπως είμαι κρυουλιάρα; Μήπως το να φοράς φούστα ή παντελόνι κάτω από το σλιπάκι είναι πασέ, ντεμοντέ βρε αδερφέ;

Όπως και να έχει, η Χρύσπα, αποφάσισε χρονιάρα μέρα που ήταν η χθεσινή να μας δείξει τι σημαίνει γυναίκα παντρεμένη. Το κορίτσι που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρέα με το Γιώργο Τσαλίκη, μάλλον λανθασμένα πίστεψε πως βρίσκεται στην πίστα γιατί το λουκ της δεν δικαιολογείται αλλιώς.



Μαύρο see-through πουκάμισο με το ντεκολτέ έξω και από κάτω: στραφταλιζέ βρακάκι και καλσόν, κοινώς μπουτάκια και στηθάκια έξω σε συνδυασμό με μαύρη ψηλή γόβα. Και ποιός να της πει της Χρυσάνθης, πως βλέπουν και παιδάκια στο σπίτι αυτές τις μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά, έτσι που έκανε ακατάλληλη την εκπομπή της Ελένης.



Θα πεις, όλες με κορμάκια σκάνε μύτη στις πίστες. Θα σου πω, πως μέχρι και το Ελενάκι, η Φουρέιρα ντε, που είναι η μούσα του "φοράω κορμάκι στην πίστα", στις πρωινές και μεσημεριανές της εμφανίσεις με παντελόνι εμφανίζεται, άντε με κολάν.



Την έκραξε και ο Μουσ\τσινάς με την Ηλιάκη αμέσως μετά και από το "Δέστε τους" για να μην λες πως μόνο έγώ έχω πρόβλημα. . . Τι να πεις, είναι που το κορίτσι έχει αδυνατίσει φαίνεται μετά τις επεμβάσεις λιποαναρρόφησης που έκανε πριν μήνες (ολόκληρη συνέντευξη είχε δώσει στην Τάτι πέρσι, μην με λες κακεντρεχή και πάλι) ή απλά θέλει να δείξει στον σύζυγό που κατοικεί στην Θεσσαλονίκη, τι χάνει τώρα που είναι μακρυά!!!!



Κατερίνα Π