Αγαπούλα Γκλέτσο, τον... σταυρό!!!!

10.01.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε στα παγωμένα νερά του Μαλιακού και μάντεψε… έπιασε τον σταυρό! Το έβλεπες, το έπαιξες; Πιο στανταράκι από αυτό, να πιάσει δηλαδή ο δήμαρχος τον σταυρό δεν υπήρχε,

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε στα παγωμένα νερά του Μαλιακού και μάντεψε… έπιασε τον σταυρό! Το έβλεπες, το έπαιξες; Πιο στανταράκι από αυτό, να πιάσει δηλαδή ο δήμαρχος τον σταυρό δεν υπήρχε, αλλά δεν υπήρχε και ο τρόπος που έγινε. Τέτοιο στήσιμο είχα να δω από την… Μανταλένα, που πέταξε ο «παπάς» Παντελής Ζερβός τον σταυρό στο ορφανό με τα εφτά αδέλφια, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Εδώ, ο παπάς τον πέταξε στον δήμαρχο με τα τρία εμφράγματα που χρειάστηκε και τρίτη ρίψη για να τον πιάσει. Οι δύο πρώτες «εκτελέσεις» ήταν άκυρες, ενώ την τρίτη τον έριξε κατευθείαν πάνω στον Απόστολο. Ψιτ αγαπούλα… την κουκούλα!

Ο Απόστολος τους έφερε κοντά

Το άλλο φοβερό της ιστορίας ήταν η διακαναλική σύνδεση με Στυλίδα, όπου ο δήμαρχος Γκλέτσος έκανε δηλώσεις στα «Πρωινό mou» και «Πρωινό ΑΝΤ1». Του… πρωινού έγινε, με τους μεν να στέλνουν φιλιά στους δε μέσω Απόστολου. Μέχρι και η Πόπη Τσαπανίδου έκανε σύνδεση. Μόνο η Nova δεν έκανε και δεν είδα το βράδυ σε replay τη φάση. Έχω μία υποψία ότι ο δήμαρχος ήταν… οφσάιντ!

Η Μελέτη τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο

Αν νομίζεις ότι ο Θέμης Μάλλης είναι μόνο αρχισυντάκτης στην «Πρωινή Μελέτη», απλά γελιέσαι. Γιατί ο Θέμης ο Μάλλης στο πρωινό «σχολείο» του Star είναι και δάσκαλος και μάλιστα αυστηρός. Κι άμα λάχει βάζει και τιμωρίες. Στο τσακ την γλίτωσε η Ελεονώρα και δεν πήγε στη γωνία να καθίσει με το ένα πόδι όρθιο. Έτσι, δεν μας έλεγαν οι δάσκαλοι;

Βγήκε ο αρχισυντάκτης-δάσκαλος να πει την είδηση για την Πρόεδρο της Αργεντινής κι ενώ μιλούσε (ακατάπαυστα η αλήθεια) του έπεσε στην αντίληψη ότι η Μελέτη δεν τον παρακολουθεί. Και δεν δίστασε να της κάνει παρατήρηση στον «αέρα». Ήρθε που λες η παρουσιάστρια και κοκκίνισε από ντροπή (μα να την παρατηρήσει;) και προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά του δασκάλου δεν ίδρωσε το αυτί. Από αύριο θα φέρει και βέργα, να μου το θυμηθείς.

Τι γίνεται όταν συναντιούνται δύο πρώην καστανές, νυν ξανθιές;

Της Μενεγάκη και Μπεκατώρου το ανέκδοτο. Συνάντηση κορυφής είχαμε στην εκπομπή της Ελένης, όπου πήγε καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου και πραγματικά ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Μέχρι που κατάλαβα τι εστί πραγματικά… συνεννόηση κου κου ρου κου. Να την ρωτάει η Ελένη, η Μπεκατωρου να μην καταλαβαίνει την ερώτηση και να της ζητάει ένα explain και η Μενεγάκη να μην έχει και η ίδια καταλάβει τι τη ρώτησε. Λίγο ακόμη και θα έμπαινε ο… Κατμαν για διερμηνέας. Βούλωσα!