Τι θα γίνει αν η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει αλλαγή φύλου;

01.02.2012
Τι θα γίνει αν η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει αλλαγή φύλου; Ντόρος!!! Άσχετο, αλλά ωραιότατο το «κρύο» ανέκδοτο του Στάθη στους «Ράδιο Αρβύλα». Και μεταξύ μας, φέτος τα ανέκδοτα του Στάθη είναι πλέον

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι θα γίνει αν η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει αλλαγή φύλου; Ντόρος!!! Άσχετο, αλλά ωραιότατο το «κρύο» ανέκδοτο του Στάθη στους «Ράδιο Αρβύλα». Και μεταξύ μας, φέτος τα ανέκδοτα του Στάθη είναι πλέον από τις ωραιότερες στιγμές της εκπομπής. Πέσε να με φας, αλλά οι «Αρβύλα» πολλές φορές με κάνουν να πιστεύω ότι έχουν επηρεαστεί από τα κρύα ανέκδοτα του Στάθη. Ειδικά, στα βίντεο που φτιάχνουν οι ίδιοι επαναλαμβάνονται και όπως ξέρεις, το… πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς!

Μίλα μας για εσάς

Καλά, δεν έχω λόγια να πω για την έμπνευση της Τατιάνας Στεφανίδου στο Μίλα. Αφού τα πέντε κορίτσια (ναι μέσα είναι και η Μαρία Σταματέρη με την Σοφία Βόσσου) μας έδειξαν όλη την γκαρνταρόμπα τους, τα σπίτια τους, τις επιδόσεις τους στη μαγειρική, τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, τώρα το έχουν γυρίσει στις φωτογραφίες. Έδειχναν την Δευτέρα ανέκδοτες φωτογραφίες από τα προσωπικά τους άλμπουμ τον καιρό που ήταν μικρές. Πςςςς, εκεί να δεις ντοκουμέντα. Η Τατιάνα τόπλες σε ηλικία πέντε χρονών, η Τζούλυ πιο καστανή δεν γίνεται και η Σταματέρη με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της. Είμαι περίεργη μέχρι που θα φτάσει η τρελή έμπνευσή τους.

Μεγαλουργεί στην τουαλέτα ο Φερεντίνος

Πάντως, ο Χρήστος Φερεντίνος βρίσκεται σε περίοδο έμπνευσης και ετοιμάσου να τον δεις και συγγραφέα! Μπορεί και στιχουργό, αφού στην τουαλέτα έχουν γραφτεί μεγάλα σουξέ. Ο Φερεντίνος αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι γράφει στην τουαλέτα, αφού εκεί εμπνέεται. Παίρνει στυλό και χαρτί και καταγράφει μία μία τις σκέψεις που του έρχονται. Δεν μας είπε όμως, αν είναι δυσκοίλιος. Γιατί έχε υπόψη σου ότι τα μεγαλύτερα έργα έχουν γραφτεί από δυσκοίλιους. Να ξέρουμε, βρε αδελφέ τι να περιμένουμε.

Μεγάλες στιγμές για το βρακί της Ζαρίφη!

Φαντάζομαι ότι οι δημιουργοί του σάιτ που πρότειναν να πουλήσουν στο διαδίκτυο τα βρακιά της Κατερίνας Ζαρίφη είχαν την έμπνευση στην τουαλέτα. Και δεν είναι δυσκοίλιοι. Αλλά τη δουλειά την έκαναν. Τους έδωσαν ιδέα εκεί στο Πρωινό ΑΝΤ1 και δημιούργησαν στήλη «το βρακί της Κατερίνας», όπου κάθε μέρα θα μας ενημερώνουν την εξέλιξη της ιστορίας. Πότε βγήκε από τον ποπό της, πώς το έπλυνε, αν στέγνωσε, αν εξελίσσεται ομαλά η μεταφορά του από το σπίτι. Πώς είπες; Τι θα το κάνει αυτός που θα το αγοράσει; Αντίσκηνο για το καλοκαίρι.

Απορία: Αν η Νικολέττα Ράλλη με μείον βαθμούς έξω, παγετό και χιόνια βγαίνει στην εκπομπή με σορτσάκι και αμάνικο, το καλοκαίρι με τις μεγάλες ζέστες, πώς θα βγαίνει; Όχι, όχι μη σκέφτεσαι να μου απαντήσεις. Θα μου πάθεις εγκεφαλικό!