Πώς να ξενερώσεις τον Θέμη σε ένα δευτερόλεπτο

06.02.2012
Να θέλει ο Θέμης (Μάλλης) να αγιάσει και η Τζωρτζέλα (του πάνελ) να μην τον αφήνει. Βγήκε, που λες, ο αρχισυντάκτης να παρουσιάσει θέμα για την Ευγενία Μανωλίδου ότι άλλαξε το λουκ στο μαλλί και άρχισε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Να θέλει ο Θέμης (Μάλλης) να αγιάσει και η Τζωρτζέλα (του πάνελ) να μην τον αφήνει. Βγήκε, που λες, ο αρχισυντάκτης να παρουσιάσει θέμα για την Ευγενία Μανωλίδου ότι άλλαξε το λουκ στο μαλλί και άρχισε τις γνωστές του εισαγωγές, εκείνες που έχουν το ατελείωτο. Έβαλε και το απαραίτητο σασπένς και ήθελε ο αρχισυντάκτης να δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από τις τρίχες της Μανωλίδου. Όπως καλή ώρα είχε γίνει πριν λίγες μέρες και με της Ελεονώρας Μελέτη.

Αλλά, φευ, για εκείνον, με το που έπεσε φωτογραφία της Ευγενίας με μαύρο καρέ μαλλί, πετάγεται η Τζωρτζέλα του πάνελ και τα διαλύει όλα…. «Καλέ είναι περούκα». Καλέ, να έβλεπες το απόλυτο ξενέρωμα του Θέμη. Δεν υπήρχε η αντίδραση του. Η, δε, Τζωρτζέλα; Να εξαφανιζόταν. Ειδικά, όταν καπνοί συνέχιζαν να βγαίνουν από τα αυτιά του αρχισυντάκτη.

Καπνοί βγήκαν το μεσημέρι και από τα αυτιά της Ιωάννας, απλής πανελίστριας και ουχί αρχισυντάκτριας όταν όμο-πανελίστρια της τόλμησε και την αποκάλεσε «συναγρίδα». Εκεί να δεις νεύρο η πανελίστρια Ιωάννα «Εμένα είπες συναγρίδα; Εμένα;» Σκέψου να την έλεγε και…καμπούρα. Τς, τς. Κρόσσια τα νεύρα των κοριτσιών εκεί στο Made in Star. Αναγνωρίζω στη Νικολέττα Ράλλη την προσπάθεια της να εξηγήσει ότι πρόκειται για χιούμορ. Αλλά μάταιος ο κόπος τη παρουσιάστριας.

Φαντάζομαι, ότι χιούμορ έκανε και η Νικολέττα όταν είπε «ασχημάντρες» τον Τζέραλντ Μπάτλερ και τον Κλάιβ Όουεν. Είπαμε, είναι υποκειμενική η ομορφιά, αλλά το ωραίο είναι ωραίο και αντικειμενικό. Μέχρι και ο Άκης Σακελλαρίου βγήκε από τα ρούχα του. «Μα τι λέτε. Ο Όουεν είναι παίδαρος» της είπε και να άνοιγε η γη να την κατάπινε.

Με αυτά και με άλλα, άμα περνούσες την Παρασκευή πέριξ των εγκαταστάσεων του Star, έπρεπε να είχες το νου σου. Είχε ανοίξει η γη και… κατάπινε παρουσιάστριες και πανελίστριες!