Άλλα τα στήθη της Σάλπα κι άλλα της... Ρίας

07.02.2012
Και ξαφνικά ανακάλυψαν την… Ρία Αντωνίου. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τον ενθουσιασμό που έχει πιάσει τους περισσότερους στην τηλεόραση με την αφεντιά της; Ειδικά, στην «Πρωινή Μελέτη» βγάζουν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Και ξαφνικά ανακάλυψαν την… Ρία Αντωνίου. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τον ενθουσιασμό που έχει πιάσει τους περισσότερους στην τηλεόραση με την αφεντιά της; Ειδικά, στην «Πρωινή Μελέτη» βγάζουν καθημερινό δελτίο για τα κατορθώματα της στην Ιταλία και στο Dancing with the stars ειδικότερα. Η Ρία εκείνο, η Ρία το άλλο, νισάφι.

Αφού έφτασα στο σημείο να αναρωτηθώ: είχαμε τέτοιο ταλέντο και το αφήσαμε; Αλλά, σάμπως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα «τρώει» τα προκομμένα παιδιά της; Στάσου, αγαπημένε μου και μην ξεσηκώνεσαι για το άδικο φέρσιμο στην τιτάνο-τεράστια Ρία. Μεταξύ μας, αλλά στο ιταλικό Dancing την έχουν πάρει στο «ψιλό», η κριτική επιτροπή την «κράζει» σε κάθε live και το κοινό την κρατά γιατί απλά διασκεδάζει.

Αλλά, στην «Πρωινή Μελέτη» και κυρίως η Ελεονώρα είναι τόσο ενθουσιασμένοι μαζί της, που λίγο ακόμη και θα προτείνουν να την στέλνουμε σε όλα τα ευρωπαϊκά Dancing για… εξωτερική πολιτική.

«Η Ρία είναι ένα απροστάτευτο ζουζουνάκι». Τάδε έφη… Ελεονώρα Μελέτη. Μετά από αυτό, τι να πω… δεν περιγράφω άλλο!!!

Άλλα τα στήθη της Σάλπα κι άλλα της… Ρίας

Κι αν το στόμα της Μελέτη στάζει μέλι για τα κατορθώματα της Ρίας στην Ιταλία, δε συμβαίνει το ίδιο με άλλες Ελληνίδες που γνωρίζουν επιτυχία στα εξωτερικά. Η Ελληνίδα Γεωργία Σάρπα συμμετείχε στη celebrity εκδοχή του βρετανικού big Brother και με την εκρηκτική της εμφάνιση το μοντέλο τρέλανε Βρετανούς και Ιρλανδούς. Αλλά όχι το σουξέ τούτου του μοντέλου δε λέει κάτι στην Ελεονώρα. Και μόλις άκουσε να την αποθεώνουν στην εκπομπή της, ξίνισε. «Σιγά τους celebrities που συμμετέχουν. Όλοι οι τελευταίοι» είπε (ή κάπως έτσι, αλλά αυτό εννοούσε). Ενώ στο ιταλικό Dancing; Έκοψαν την Μόνικα Μπελούτσι για να βάλουν την Αντωνίου!!!

Βάλτε φρένο στον Λιάγκα!!!

Το έχουμε πει και παραδεχτεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ένα ιδιαίτερο και αυθόρμητο χιούμορ, τύπου…καψιμί τις περισσότερες φορές, που τον κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπους παρουσιαστές. Αλλά και το χιούμορ και οι αυθόρμητες ερωτήσεις έχουν και τα όρια τους. Γιατί, sorry, δεν μπορείς να ρωτάς ένα 12χρονο κοριτσάκι, όπως καλή ώρα έκανε στην Λίλιαν, τη νικήτρια του Master chef junior αν της αρέσει ο Άκης ως… «μάγειρας ή άντρας». Ντόινγκ.